Pla general dels Reis Mags d'Orient durant la cavalcada a Tarragona l'any 2020

El Magatzem Reial de S.M Reis Mags D'Orient es podrà visitar amb reserva prèvia d'entrades

Els patges reials seran els guies de la visita | Les carrosses dels Reis, gairebé a punt

La conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona posa a la venda les entrades per visitar el Magatzem Reial, que s'ubicarà al Moll de Costa els primers dies del mes de gener. A partir del dimecres, 16 de desembre a les 11 del matí, es podrà fer la reserva d'entrades a l'apartat corresponent de la pàgina web de Cultura.

Cada adult es podrà inscriure acompanyat de tres nens i nenes, d'entre zero i 12 anys. El Magatzem es podrà visitar del 2 al 4 de gener al matí i a la tarda, i el 5 de gener només en horari de matí. El temps màxim per realitzar la visita serà de 30 minuts.

Els guies de la visita seran els mateixos patges reals, que seguiran un circuit segur i àgil per a tothom, recorrent els diferents espais. Al Magatzem s’hi podran veure les 12 carrosses que els patges estaran posant a punt, així com la preparació dels regals i moltes altres sorpreses.

En acabar la visita, tothom qui ho desitgi podrà entregar les cartes a la Bústia Reial. L'Ajuntament de Tarragona recorda que per aquest acte es prendran totes les mesures de seguretat pertinents, es prendrà la temperatura a tots els assistents i es facilitarà gel hidroalcohòlic, entre altres mesures.

Uns dies abans, les 12 carrosses reials s'instal·laran al Refugi 1, on s'ubicarà el Magatzem Reial, del 22 al 28 de desembre. Aquestes carrosses les facilita cada any l'ajuntament als patges i a Ses Majestats, per a portar els regals a tots els nens i nenes de la ciutat.