La Residència Ponent, en una imatge d'arxiu

La Residència Ponent de Tarragona, aïllada per un positiu de coronavirus

El centre, ara en quarantena durant catorze dies, ja ha anul·lat les visites i l'ingrés de nous residents | La persona infectada és un treballador, qui no presenta complicacions

La Residència Ponent de Tarragona, al barri de la Granja, s’ha vist obligada a anul·lar les visites de familiars i l’ingrés de nous avis i àvies arran d’un positiu per Covid-19 entre els seus treballadors. Segons avançava ‘NacióTarragona’ i ha pogut confirmar TarragonaDigital, la decisió es va prendre durant el vespre d’ahir dimarts, 11 d’agost i, ara mateix, no s’ha confirmat cap altre contagi.

Informat el Departament de Salut, la Residència Ponent, que depèn de la Xarxa Santa Tecla, ha activat ja els actuals protocols sanitaris i romandrà aïllada durant catorze dies. La persona infectada, per la seva part, es troba en quarantena a casa seva i no presenta complicacions. Cal recordar que al centre tarragoní hi viuen fins a 110 residents, amb una plantilla assistencial conformada per una seixantena de treballadors i treballadores.

El Vendrell: La Muntanyeta cancel·la visites

El Vendrell ha anunciat avui dimecres, 12 d'agost, que s'han anul·lat momentàniament les visites a la residència d'avis La Muntanyeta, com a mesura de prevenció pel repunt de casos positius de coronavirus que s'han detectat a l'inici del mes d'agost. Des de l'Ajuntament expliquen que s'ha pres aquesta decisió d'acord amb el protocol del Departament de Salut, i per l'increment del risc de brot que hi ha hagut els últims dies.

D'aquesta manera, es tornaran a programar les videoconferències amb els familiars dels residents, fins que el risc de brot torni a baixar. Tot i això, les residències del municipi segueixen lliures de coronavirus des de principis del passat mes de juny, tal com han confirmat des del consistori.