Ajuntament de Tarragona

El PSC, Ciutadans i el PP planten l'Ajuntament de Tarragona en la primera reunió sobre els pressupostos

Des del consistori lamenten l'absència dels grups municipals

La preparació dels nous pressupostos de l'Ajuntament de Tarragona comença amb mal peu. En un comunicat, el consistori ha informat que el conseller de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, ha convocat una primera reunió aquest dilluns 16 de novembre, amb tots els grups polítics del consistori per tal d'informar del plantejament dels propers pressupostos, però no tothom ha assistit a aquesta convocatòria.

Segons ha exposat l'ajuntament un comunicat, el conseller Fortuny a expressat la seva «perplexitat» davant l'absència dels grups del PSC, Ciutadans i el PP, assegurant que «lamentem profundament que aquests grups no s'hagin presentat a la reunió». I és que assegura que en aquesta reunió «s'ha explicat tècnicament la situació econòmica present i futura de l'Ajuntament de Tarragona i les dificultats de finançament tant del corrent com de les inversions de cara al 2021».

Fortuny ha especificat que aquesta primera explicació ha estat per expressar «els dubtes oportuns per tal d'afrontar entre tots aquest any tan dur que engeguem», i és que la incidència de la Covid-19 a les arques municipals serà més que destacable. A la convocatòria també hi han participat els serveis tècnics de pressupostos, intervenció i tresoreria, per tal de fer els aclariments que han requerit la resta de grups municipals que sí han assistit a la reunió.

A partir d'ara, segons ha assegurat al comunicat el consistori, el conseller convocarà individualment a cadascun dels grups polítics per començar a treballar en els pressupostos «en base a l'explicat en aquesta primera reunió» però ha reiterat que «a la reunió d'avui calia assistir-hi per entendre, tècnicament, la greu situació que està patint l'ajuntament».


Comentaris