ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

Ricomà sotmetrà al ple municipal si posa un llaç groc a la façana de l'Ajuntament de Tarragona

En una sèrie d'entrevistes radiofòniques, el nou batlle tarragoní ha destacat que «el traspàs al municipi va ser festiu, la ciutat està il·lusionada amb el canvi»
Pau Ricomà, avui al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio | Twitter / @esquerratgn

 

 

La política no descansa. Un dia després de la proclamació històrica de Pau Ricomà (ERC) a l’alcaldia de Tarragona, el debat sobre simbologies i institucions públiques torna a ser sobre la taula, ara, del nou batlle tarragoní.

 

 

 

La decisió, en mans dels comuns

Avui diumenge, 16 de juny, en declaracions a Catalunya Ràdio, Ricomà ha afirmat que sotmetrà a decisió del ple municipal si posa, o no, un llaç groc a la casa consistorial de la plaça de la Font. La postura de l'alcalde sembla clara i l'ha refermada, minuts més tard, en una nova entrevista a RAC1. «El meu compromís és absolut amb la causa per la independència a nivell individual, però és el conjunt del plenari de la ciutat el que ha de prendre les decisions».

 

Amb això i la composició actual de l’hemicicle, la decisió final recaurà inexorablement sobre els comuns, claus en el desbancament de Ballesteros, ja que ni el bloc independentista —ERC, Junts per Tarragona i la CUP—; ni l’oposició no sobiranista —PSC, Cs i PP—, tenen majoria per imposar els seus designis a l'Ajuntament de Tarragona.

 

 

«La ciutat està il·lusionada amb el canvi»

Pau Ricomà, durant la ronda d'entrevistes radiofòniques dominical, també ha destacat que «el traspàs a Tarragona va ser festiu, la ciutat està il·lusionada amb el canvi», i ha reafirmat que el seu primer objectiu serà «refer una ciutat que ha quedat molt abandonada». «Tot demana treball, espais de feina en comú. El que ha passat respon a una necessitat de ciutat, vivíem en una ciutat de decadència, de falta d'autoestima: el desastre dels Jocs, l'estat general del municipi, les acusacions de corrupció...», ha manifestat.

 

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Josep
No tenim mes feines???
Javi
Mierda toooo
Ines
Els que tenim gossos volem un espai de platja aquest estiu per poder anar- hi amb els nostres peluts. Merçi
Raúl Antonio
Gracias Podemos que has desatado la irracionalidad en Cataluña con tus €€€€€€€ apoyos a los independentistas.