Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Mor atropellada en baixar del seu cotxe a l'AP-7 al Penedès

ALERTA

Cues quilomètriques a l'N-340, entre Altafulla i Creixell

Roben més de 1.500 euros en roba al Parc Central de Tarragona

S'han detingut quatre persones i se n'ha denunciat una altra
Imatge d'arxiu del Parc Central de Tarragona. | Josep Martí

 

La Guàrdia Urbana ha efectuat detencions i denúncies per delictes de furt en dues botigues de roba del centre comercial tarragoní Parc Central. Els dos robatoris es van produir aquest dimarts, 27 de novembre. El primer robatori va ser al migdia, al voltant de dos quarts d’una, quan un vigilant de seguretat d’una botiga de roba del centre comercial va avisar a la Guàrdia Urbana que una dona havia robat roba de la botiga.

 

Els agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins al Parc Central, on van parlar amb la dona i van inspeccionar el seu cotxe, que estava aparcat a l’aparcament del terrat de l’edifici. Al vehicle hi van trobar més roba de la mateixa botiga, de la qual la dona no va poder justificar-ne la procedència. La dona s’havia emportat roba per un valor de 404,80 euros. Finalment, la dona, de 47 anys, va ser denunciada i ha estat citada a un judici ràpid el pròxim 4 de desembre.

 

Volien robar 1.160 euros en roba amagant-la al cotxet del nen

El segon robatori es va produir cap a dos quarts de set de la tarda, la Guàrdia Urbana va rebre l’avís per part d’un vigilant de seguretat d’una botiga de roba, qui els va informar que havien retingut sis persones, algunes de les quals eren menors d’edat, que havien robat peces de roba de la botiga.

 

El vigilant de seguretat va explicar que els individus havien estat enxampats mentre intentaven endur-se diverses peces de roba amagant-les en un cotxet d’un dels fills de les persones implicades. En total, les sis persones havien intentat endur-se roba per un valor de 1.165 euros. Els agents de la Guàrdia Urbana van identificar els sis implicats, i van comprovar que a una de les persones, major d’edat, li constava una ordre de cerca i detenció. A més, a aquesta persona se li va trobar una navalla desplegable a la bossa de mà durant l’escorcoll. Així doncs, finalment la Guàrdia Urbana va detenir quatre persones, les que eren majors d’edat, d’entre 22 i 51 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Comentaris