Dos robatoris amb una setmana de diferència a l'escola Joan XXIII de Tarragona

Els lladres van forçar la porta principal del centre i van fer malbé diversos elements de l'interior, segons els Mossos d'Esquadra | La Guàrdia Urbana també ha reforçat la seguretat
Diversos lladres van robar material informàtic de l'escola Joan XXIII de Bonavista, a Tarragona. | Escola Joan XXIII

 

Diversos lladres van accedir a l'escola Joan XXIII de Bonavista, a Tarragona, i van robar material informàtic. Els fets van tenir lloc el passat diumenge 19 de maig a les 18.30 hores. Els individus van recórrer l'interior del centre i van causar alguns desperfectes fins trobar el material informàtic, que tenia un «cert» valor, segons han indicat els Mossos d'Esquadra. Només una setmana després, alguns individus van tornar a entrar a l'escola i van robar, aquest cop, joguines. 

 

 

Forcen la porta principal i roben a l'escola Joan XXIII de Bonavista

Diversos individus van forçar la porta principal de l'escola Joan XXIII de Bonavista el passat diumenge 19 de maig. El succés va tenir lloc a plena llum del dia. Concretament, les alarmes van sonar a les 18.30 hores. Una persona del centre educatiu va arribar al lloc dels fets minuts més tard, però els lladres ja havien marxat. 

 

L'objectiu dels individus era fer-se amb el material informàtic. Concretament, tauletes. «Sabien on anaven», han explicat des del cos de la policia autonòmica, que va fer-se càrrec de la investigació a partir del dilluns, 20 de maig, quan es van denunciar els fets. A més del robatori, els delinqüents també van provocar diversos desperfectes a l'interior del col·legi. La porta de l'aula de professors es va forçar, així com també la principal. 

 

Segon robatori i reforç de la seguretat per part de la Guàrdia Urbana

Una setmana després del primer robatori, l'escola Joan XXIII va tornar a patir-ne un altre. Aquesta vegada, però, no s'ha presentat denúncia davant de la policia autonòmica. Els lladres es van endur diverses joguines de l'interior. Per la seva banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha reforçat la vigilància arreu del centre. Això es deu als episodis de llançament de pedres contra l'escola que el cos municipal ha conegut en els darrers dies. A partir d'ara, s'ha activat una ronda de vigilància continuada per evitar fets semblants als que s'han viscut en les últimes dues setmanes. 

 

També et pot interessar: