Roben un baix i material electrònic per valor de 4.000 euros a un músic de Tarragona

Jordi Vendrell va estacionar el vehicle a la Via Augusta ahir a la nit i aquest divendres al matí tenia un vidre trencat i el cotxe completament buit
Jordi Vendrell durant una actuació amb el baix exclusiu i personalitzat que li han robat aquesta matinada. | George Five

 

Un músic tarragoní ha patit aquesta matinada un robatori amb força en el seu vehicle. Jordi Vendrell, veí de Sant Pere i Sant Pau, va estacionar ahir a la nit el cotxe a la Via Augusta de la ciutat. En l'interior hi duia un baix personalitzat i exclusiu i material electrònic i musical per valor d'uns 4.000 euros. «Em van trencar la finestreta del davant per no fer soroll i s'ho han emportat tot», ha explicat a TarragonaDigital hores després de descobrir els fets. 

 

 

Roben a un músic de Tarragona un baix de 1.500 euros personalitzat i exclusiu

El robatori amb força en l'interior de vehicle és un dels delictes més comuns en els darrers mesos. Si bé la xifra ha disminuït aquest 2019, els casos segueixen a l'ordre del dia. Aquesta matinada, el jove músic de Tarragona Jordi Vendrell ha estat víctima d'aquest fet. Vendrell va estacionar el seu vehicle a la Via Augusta de la ciutat ahir a la nit. «Tornava d'un concert i hi duïa el baix i material musical. El vaig deixar tapat amb una manta, però devien veure els bonys i van decidir obrir-lo», lamenta el músic, que compta amb un projecte propi anomenat George Five. 

 

La pèrdua més valuosa per Vendrell és el seu baix, amb el que acabava d'actuar ahir a la nit abans del robatori. «Me'l van fer a mida i està gravat amb el calendari maia. Té un fort valor sentimental, perquè al món no n'hi ha cap altre igual i amb ell vaig gravar un EP a un dels estudis més importants de Londres», explica. Per aquest motiu, demana ajuda per tal de recuperar-lo. El baix, a més, té un cost d'uns 1.500 euros. 

 

Detall del baix que ha estat robat aquesta matinada a la Via Augusta de Tarragona. | George Five

 

Material electrònic i musical per valor de 4.000 euros

A més del baix, els lladres també es van emportar una tauleta Ipad 3, un altaveu JBL, una taula de mescles Mackie i un pedal de guitarra EH-B9. Tot plegat té un valor aproximat d'uns 4.000 euros, a més del sentimental. Aquest matí, després de comprovar que li havien trencat la finestreta del davant del vehicle i que no hi tenia res a dins, Vendrell s'ha dirigit als Mossos d'Esquadra per formalitzar la denúncia. Ara, està a l'espera de localitzar, almenys, el baix elèctric. 

 

També et pot interessar: