Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

AGENDA

El programa de Santa Tecla d'aquest diumenge, 22 de setembre

AGENDA

El programa de Misericòrdia d'aquest diumenge, 22 de setembre

Roben un baix i material electrònic per valor de 4.000 euros a un músic de Tarragona

Jordi Vendrell va estacionar el vehicle a la Via Augusta ahir a la nit i aquest divendres al matí tenia un vidre trencat i el cotxe completament buit
Jordi Vendrell durant una actuació amb el baix exclusiu i personalitzat que li han robat aquesta matinada. | George Five

 

Un músic tarragoní ha patit aquesta matinada un robatori amb força en el seu vehicle. Jordi Vendrell, veí de Sant Pere i Sant Pau, va estacionar ahir a la nit el cotxe a la Via Augusta de la ciutat. En l'interior hi duia un baix personalitzat i exclusiu i material electrònic i musical per valor d'uns 4.000 euros. «Em van trencar la finestreta del davant per no fer soroll i s'ho han emportat tot», ha explicat a TarragonaDigital hores després de descobrir els fets. 

 

 

Roben a un músic de Tarragona un baix de 1.500 euros personalitzat i exclusiu

El robatori amb força en l'interior de vehicle és un dels delictes més comuns en els darrers mesos. Si bé la xifra ha disminuït aquest 2019, els casos segueixen a l'ordre del dia. Aquesta matinada, el jove músic de Tarragona Jordi Vendrell ha estat víctima d'aquest fet. Vendrell va estacionar el seu vehicle a la Via Augusta de la ciutat ahir a la nit. «Tornava d'un concert i hi duïa el baix i material musical. El vaig deixar tapat amb una manta, però devien veure els bonys i van decidir obrir-lo», lamenta el músic, que compta amb un projecte propi anomenat George Five. 

 

La pèrdua més valuosa per Vendrell és el seu baix, amb el que acabava d'actuar ahir a la nit abans del robatori. «Me'l van fer a mida i està gravat amb el calendari maia. Té un fort valor sentimental, perquè al món no n'hi ha cap altre igual i amb ell vaig gravar un EP a un dels estudis més importants de Londres», explica. Per aquest motiu, demana ajuda per tal de recuperar-lo. El baix, a més, té un cost d'uns 1.500 euros. 

 

Detall del baix que ha estat robat aquesta matinada a la Via Augusta de Tarragona. | George Five

 

Material electrònic i musical per valor de 4.000 euros

A més del baix, els lladres també es van emportar una tauleta Ipad 3, un altaveu JBL, una taula de mescles Mackie i un pedal de guitarra EH-B9. Tot plegat té un valor aproximat d'uns 4.000 euros, a més del sentimental. Aquest matí, després de comprovar que li havien trencat la finestreta del davant del vehicle i que no hi tenia res a dins, Vendrell s'ha dirigit als Mossos d'Esquadra per formalitzar la denúncia. Ara, està a l'espera de localitzar, almenys, el baix elèctric. 

 

També et pot interessar: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris