INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Roben en dos establiments del carrer Reial de Tarragona amb el mètode del butró

Els lladres van foradar la paret de la Botiga del Port gràcies a l'enderroc de l'edifici contigu i, des d'allà, van accedir al Frankfurt el Puerto
Uns lladres van robar pel mètode del butró en dos establiments del carrer Reial de Tarragona. | TarragonaDigital

 

Uns lladres van robar, aquest cap de setmana, en dos establiments del carrer Reial de Tarragona pel mètode del butró. Els individus van accedir a la Botiga del Port foradant la paret, atès que l'edifici contigu s'està enderrocant. Un cop en l'interior i, després de passar-hi «molta estona» i «robar tot el que van voler», els lladres van trencar la paret per entrar també al Frankfurt el Puerto. D'allà es van endur la caixa registradora. Tot seguit, van sortir per la part posterior de l'edifici. 

 

 

Uns lladres foraden dues parets per robar al barri del Port de Tarragona

Dos establiments de la Part Baixa de Tarragona, al carrer Reial, van ser víctimes d'un robatori pel mètode del butró. Els fets haurien tingut lloc la matinada de dissabte a diumenge i els individus van aprofitar l'enderroc de l'edifici contigu, entre els carrers Rebolledo i Reial, per foradar la paret. Els locals en qüestió són la Botiga del Port i el Frankfurt el Puerto. 

 

Aquesta és la paret que els lladres van foradar per accedir a la Botiga del Port de Tarragona. | TarragonaDigital

 

Els delinqüents van trencar la paret del primer local des de l'edifici enderrocat. Un cop dins i, segons fonts de la botiga, «van robar tot el que van voler». Es tracta d'un local blindat i, per tant, no compta amb càmeres de vigilància en l'interior. «Es van endur petards, canyes de pescar, begudes, peluixos, diners, navalles... Absolutament de tot», asseguren. A més, també van provocar destrosses. De fet, la caixa registradora ha quedat completament trencada. 

 

Els lladres van estar dins el local «molta estona», segons els propietaris, i van destrossar mobiliari i la caixa registradora. | TarragonaDigital

Tot seguit, els lladres van tornar a foradar una altra paret. Concretament, la que comunica la Botiga del Port amb el Frankfurt el Puerto. Allà van manipular les màquines escurabutxaques i van robar els diners de la caixa registradora. Amb la feina feta i «amb tota la tranquil·litat del món», els individus van sortir per la part posterior del local. D'aquesta manera, van evitar ser gravats per les càmeres de vigilància del carrer Reial. 

 

També et pot interessar: 

Més notícies de la categoria Tarragona