Rubén Viñuales (Cs) acusa Pau Ricomà «d'actuar com un CDR»

El portaveu del grup municipal dels taronges al consistori tarragoní també ha manifestat que «les actuacions policials de la setmana van ser proporcionals»
Imatge d'arxiu del portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, al centre, acompanyat de dos membres del seu grup municipal. | Cedida

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales ha carregat durament contra el batlle de la ciutat, el republicà Pau Ricomà, acusant-lo «d'actuar com un CDR».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Per Viñuales, «les actuacions policials de la setmana passada van ser proporcionals i, en tot cas, cal agrair a les forces i cossos de seguretat de l'estat la seva resposta, que va evitar el col·lapse i que els aldarulls dels violents anessin a més». Aquesta és la resposta dels taronges després de conèixer la petició que l'alcalde de Tarragona ha enviat per carta al subdelegat del Govern a Tarragona perquè investigui les actuacions policials de la setmana passada.

«Estigui a l'alçada d'un ajuntament com Tarragona»

El portaveu tarragoní de Ciutadans ha exigit a l'actual govern de la ciutat que «deixi d'actuar com un membre més dels CDR i estigui a l'alçada d'un ajuntament com Tarragona». A més, ha recordat a l'actual govern municipal que "aquests aldarulls han estat els més greus que es recorden a la ciutat".

Finalment, Rubén Viñuales ha instat l'equip de govern a respondre la proposta plantejada per Cs sobre «la formació d'un gabinet de crisi on s'assoleixin solucions conjuntes que evitin la repetició d'aquest tipus d'aldarulls».

"❗La proposta de l'Ajuntament de Tarragona per millorar l'accés a Torreforta" "🎙 ENTREVISTA a Xavier Bosch: «El desig és efímer, però l'amor es pot transformar»"