GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La sabateria Peccary diu adeu a més de 50 anys a la 'Bocacalle' de Tarragona

El negoci porta des de 1968 al carrer Sant Fructuós, entre la Rambla Vella i la plaça de la Font
Peccary fa més de 50 anys que es troba al carrer Sant Fructós | Google Maps

 

Nou tancament comercial a l'entorn del centre de Tarragona. Aquest cop es tracta de la sabateria Peccary, al carrer Sant Fructuós, la 'Bocacalle', de Tarragona. La botiga de sabates abaixarà la persiana aquest divendres, 31 de gener, i el motiu, un cop més, és el preu del lloguer del local. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Peccary, que té un altre local al carrer Prat de la Riba, ha tingut la botiga oberta a la 'Bocacalle' durant més de 50 anys. Diferents tuitaires tarragonins han reaccionat a l'anunci amb piulades a la xarxa.

 

 

 

 

 

Adeu a la sabateria Las Américas

La notícia del tancament de calçats Peccary s'ha conegut tot just un dia després que es fes públic que un altre establiment comercial de tota la vida, en aquest cas la sabateria Las Américas al carrer Sant Agustí, a tocar de la plaça Verdaguer, abaixaria la persiana el pròxim mes de març.

 

Las Américas marxarà del centre de Tarragona per traslladar-se a un local de la seva propietat al carrer Unió.