Sant Magí, l'alimentació i l'esport, presents en les activitats d'agost al Parc Central

El centre comercial ha preparat activitats lúdic-educatives al voltant de la cultura, les festes, la creativitat i la vida sana
El Parc Central ha tornat a programar activitats per aquest mes d'agost. | Cedida

 

El centre comercial Parc Central ha organitzat diverses activitats lúdic-educatives per al públic infantil per aquest mes d'agost. L'escenari d'aquestes activitats —que estaran relacionades amb la cultura, la festivitat de Sant Magí, la creativitat o la vida sana— serà el club infantil el Parc, situat a la Planta 1. «Des de Parc Central apostem per fomentar activitats al voltant de la creativitat, l'art, la cultura o el medi ambient. Busquem establir un vincle educatiu amb els nostres clients complementari a l'oferta de moda i oci», manifesta José Luís Baco, Brand Experience Manager de Parc Central.

 

Per al primer cap de setmana, 4 i 5 d'agost hi ha programat un taller de carreres amb medalles, en què els infants faran jocs com curses de sacs o carreres amb els peus lligats en parella. D'aquesta manera, faran exercici i competiran d'una manera sana. En acabar, tots rebran unes medalles que ells mateixos hauran confeccionat. Una altra de les activitats programades, en aquest cas per al següent cap de setmana, és el taller de gelats. Cada infant haurà de crear el seu propi gelat amb cartolines i pals, ajudat de les indicacions dels monitors, i en acabar, podrà gaudir d'un gelat del McDonald's.

 

Una activitat relacionada amb Sant Magí

Coincidint amb les Festes de Sant Magí, patró de Tarragona, es farà un taller relacionat amb el sant, el divendres 17 i el dissabte 18 d'agost. Els infants podran conèixer què és la festa i quins són els seus orígens a partir de material didàctic, com vídeos o imatges, i podran elaborar broquetes saludables amb síndria, l'aliment principal de les festes.

 

Després de Sant Magí, el divendres 24 i el dissabte 25 d'agost es realitzarà el taller de cintes amb flors, per tal que els participats desenvolupin la seva creativitat i creïn una cita de cabell amb flors de plàstic, deixant volar la seva imaginació. Per finalitzar el mes i les activitats, i també per combatre la calor de l'agost, l'últim taller serà el taller de ventalls. Cada infant s'haurà de crear el seu propi ventall amb plats de cartró i pals.

 

Podeu consultar totes les activitats i horaris de les activitats del Parc Central de Tarragona aquí.