El barri de Sant Salvador i Sant Ramon es mostra cansat de l'incivisme dels darrers dies

Els veïns han denunciat l'assalt a l'hort urbà

Els veïns dels barris del nord de Tarragona, Sant Ramon i Sant Salvador, han patit, aquest darrer cap de setmana una onada de petits actes d'incivisme, que s'afegeix al malestar que viu el barri per l'agreujament de l'actitud dels ocupes ubicats, sobretot, a la zona d'Interblocs

Aquest cap de setmana, l'associació de veïns de Sant Ramon i Sant Salvador han denunciat l'assalt a l'hort urbà del barri.  Segons han explicat al seu perfil de Facebook, els fets van passar el dissabte, 18 de juliol, quan «un grup de joves, molt joves, salten la tanca de l’hort amb bosses plenes de verdures. Van deixar les bosses i van marxar corrents però van destrossar l’hort i les seves tanques. Aquesta nit ha tornat a passar el mateix, no es tracta de persones que passen gana, es tracta d’una canallada!» «Per això volem identificar als nens, per parlar amb els seus pares» han reblat els membres de l'entitat veïnal que, alhora, han demanat «la col·laboració de tots els veïns per identificar aquests animals i fer-ne justícia». 

Per tal d’esclarir els fets i evitar debats estèrils i sense sentit i raó de ser. Abans d’ahir van veure un grup de...

Publicada por Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon en Domingo, 19 de julio de 2020

Sofàs al mig del carrer

Així mateix, el vicepresident de l'entitat veïnal, Pedro Sánchez, ha denunciat, aquest matí de dilluns, 20 de juliol, a través del seu perfil personal de Facebook que «tot just dues hores després que es passés a recollir les grans andròmines, han aparegut dos sofàs al mig d'una vorera de l'avinguda de Sant Salvador». 

"A Tarragona: Personalitats d'esquerres donen suport a Puigdemont" "IQOXE: La CUP carrega contra la «complicitat» entre administracions i petroquímica"