Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Sareb i Solvia ofereixen pisos amb el 50% de descompte a Tarragona

Les dues entitats banc脿ries han engegat una campanya amb rebaixes d'estiu on ofereixen uns 3.500 habitatges amb descomptes de fins al 50% arreu de l'Estat
Les immobili脿ries Sareb i Solvia han engegat unes rebaixes d'estiu i ofereixen habitatges amb el 50% de descompte a la demarcaci贸 Tarragona | Solvia
 

Les dues ag猫ncies immobili脿ries, Solvia i Sareb, han llan莽at dues campanyes d'estiu independents en les quals ofereixen un total de 3.445 habitatges arreu de l'Estat espanyol. La majoria de les ofertes se situen a la costa i estan destinades a aquelles persones que busquen una segona resid猫ncia d'estiu. Els preus arriben fins al 50% de descompte amb xifres que van des dels 31.000 euros. Segons dades del Ministeri de Foment, actualment, el cost mitj脿 d'un habitatge 茅s d'uns 1.600 euros per metre quadrat. 

 

Sareb ofereix 109 ofertes a la demarcaci贸 de Tarragona

M茅s concretament, Sareb ofereix 1.445 pisos ubicats en 17 prov铆ncies diferents del litoral espanyol amb preus que van des dels 31.000 euros. D'aquestes 1.445, 109 estan ubicades a la demarcaci贸 de Tarragona. Segons ha informal el portal immobiliari, aquesta oferta engloba tant apartaments, com pisos o habitatges unifamiliars destinats, principalment, al sector de la poblaci贸 que busca segones resid猫ncies. Les ofertes es poden consultar a la seva p脿gina web en la qual es donen tots els detalls de cada oferta i s'hi poden veure fotografies dels immobles. A m茅s, els habitatges que estan en oferta estan marcats amb una etiqueta. En aquest enlla莽 trobareu tots l'oferta de compra d'habitatges que ofereix el portal immobiliari de Sareb a la demarcaci贸 de Tarragona. 

 

Solvia tamb茅 ha volgut engegar unes rebaixes d'estiu

D'altra banda, Solvia ha posat en oferta 2.000 habitatges a meitat de preu dels quals, 240 es troben a Catalunya. Els habitatges que estan d'oferta tenen una superf铆cie mitjana d'uns 88 metres quadrats i compten amb tres dormitoris i un preu m脿xim de 120.000 euros. A m茅s d'aquestes rebaixes d'estiu, la immobili脿ria del Banc Sabadell tamb茅 ha llan莽at tres promocions m茅s. Per una banda, ofereix 700 apartaments i xalets situats a la zona de costa; d'altra banda, 1.000 habitatges m茅s; i, finalment, ofereix la possibilitat de licitar per parcel路les immobles d'obra nova. En aquest enlla莽 podreu trobar els diferents habitatges que ofereix Solvia a la demarcaci贸 de Tarragona. 

 

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies de Tarragona. 脡s gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris