Sareb i Solvia ofereixen pisos amb el 50% de descompte a Tarragona

Les dues entitats bancàries han engegat una campanya amb rebaixes d'estiu on ofereixen uns 3.500 habitatges amb descomptes de fins al 50% arreu de l'Estat
Les immobiliàries Sareb i Solvia han engegat unes rebaixes d'estiu i ofereixen habitatges amb el 50% de descompte a la demarcació Tarragona | Solvia
 

Les dues agències immobiliàries, Solvia i Sareb, han llançat dues campanyes d'estiu independents en les quals ofereixen un total de 3.445 habitatges arreu de l'Estat espanyol. La majoria de les ofertes se situen a la costa i estan destinades a aquelles persones que busquen una segona residència d'estiu. Els preus arriben fins al 50% de descompte amb xifres que van des dels 31.000 euros. Segons dades del Ministeri de Foment, actualment, el cost mitjà d'un habitatge és d'uns 1.600 euros per metre quadrat. 

 

Sareb ofereix 109 ofertes a la demarcació de Tarragona

Més concretament, Sareb ofereix 1.445 pisos ubicats en 17 províncies diferents del litoral espanyol amb preus que van des dels 31.000 euros. D'aquestes 1.445, 109 estan ubicades a la demarcació de Tarragona. Segons ha informal el portal immobiliari, aquesta oferta engloba tant apartaments, com pisos o habitatges unifamiliars destinats, principalment, al sector de la població que busca segones residències. Les ofertes es poden consultar a la seva pàgina web en la qual es donen tots els detalls de cada oferta i s'hi poden veure fotografies dels immobles. A més, els habitatges que estan en oferta estan marcats amb una etiqueta. En aquest enllaç trobareu tots l'oferta de compra d'habitatges que ofereix el portal immobiliari de Sareb a la demarcació de Tarragona. 

 

Solvia també ha volgut engegar unes rebaixes d'estiu

D'altra banda, Solvia ha posat en oferta 2.000 habitatges a meitat de preu dels quals, 240 es troben a Catalunya. Els habitatges que estan d'oferta tenen una superfície mitjana d'uns 88 metres quadrats i compten amb tres dormitoris i un preu màxim de 120.000 euros. A més d'aquestes rebaixes d'estiu, la immobiliària del Banc Sabadell també ha llançat tres promocions més. Per una banda, ofereix 700 apartaments i xalets situats a la zona de costa; d'altra banda, 1.000 habitatges més; i, finalment, ofereix la possibilitat de licitar per parcel·les immobles d'obra nova. En aquest enllaç podreu trobar els diferents habitatges que ofereix Solvia a la demarcació de Tarragona.