Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al m√≤bil les √ļltimes not√≠cies de Tarragona. Fes clic aqu√≠ et sorprendr√†!

SANTA TECLA

El programa d'aquest dilluns, 23 de setembre, dia de Santa Tecla

ATENCI√ď

El conductor kamikaze detingut a Cambrils denuncia vuit mossos per suposades lesions

URGENT

Almenys nou detinguts en un operatiu de la Guàrdia Civil contra l'independentisme

Sareb i Solvia ofereixen pisos amb el 50% de descompte a Tarragona

Les dues entitats bancàries han engegat una campanya amb rebaixes d'estiu on ofereixen uns 3.500 habitatges amb descomptes de fins al 50% arreu de l'Estat
Les immobiliàries Sareb i Solvia han engegat unes rebaixes d'estiu i ofereixen habitatges amb el 50% de descompte a la demarcació Tarragona | Solvia
 

Les dues ag√®ncies immobili√†ries, Solvia i Sareb, han llan√ßat dues campanyes d'estiu independents en les quals ofereixen un total de 3.445 habitatges arreu de l'Estat espanyol. La majoria de les ofertes se situen a la costa i estan destinades a aquelles persones que busquen una segona resid√®ncia d'estiu. Els preus arriben fins al 50% de descompte amb xifres que van des dels 31.000 euros. Segons dades del Ministeri de Foment, actualment, el cost mitj√† d'un habitatge √©s d'uns 1.600 euros per metre quadrat. 

 

Sareb ofereix 109 ofertes a la demarcació de Tarragona

M√©s concretament, Sareb ofereix 1.445 pisos ubicats en 17 prov√≠ncies diferents del litoral espanyol amb preus que van des dels 31.000 euros. D'aquestes 1.445, 109 estan ubicades a la demarcaci√≥ de Tarragona. Segons ha informal el portal immobiliari, aquesta oferta engloba tant apartaments, com pisos o habitatges unifamiliars destinats, principalment, al sector de la poblaci√≥ que busca segones resid√®ncies. Les ofertes es poden consultar a la seva p√†gina web en la qual es donen tots els detalls de cada oferta i s'hi poden veure fotografies dels immobles. A m√©s, els habitatges que estan en oferta estan marcats amb una etiqueta. En aquest enlla√ß trobareu tots l'oferta de compra d'habitatges que ofereix el portal immobiliari de Sareb a la demarcaci√≥ de Tarragona. 

 

Solvia també ha volgut engegar unes rebaixes d'estiu

D'altra banda, Solvia ha posat en oferta 2.000 habitatges a meitat de preu dels quals, 240 es troben a Catalunya. Els habitatges que estan d'oferta tenen una superf√≠cie mitjana d'uns 88 metres quadrats i compten amb tres dormitoris i un preu m√†xim de 120.000 euros. A m√©s d'aquestes rebaixes d'estiu, la immobili√†ria del Banc Sabadell tamb√© ha llan√ßat tres promocions m√©s. Per una banda, ofereix 700 apartaments i xalets situats a la zona de costa; d'altra banda, 1.000 habitatges m√©s; i, finalment, ofereix la possibilitat de licitar per parcel¬∑les immobles d'obra nova. En aquest enlla√ß podreu trobar els diferents habitatges que ofereix Solvia a la demarcaci√≥ de Tarragona. 

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris