GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Casa Canals acollirà la inauguració de la setena edició del Bouquet Festival de Tarragona

El certamen, del cinc de juliol al 30 d'agost, es durà a terme a la Casa Canals, al claustre del Seminari i al Teatret del Serrallo
La presentació del programa del Bouquet Festival s'ha dut a terme al pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona | Cedida

 

El pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona ha acollit, aquest dijous, 30 de maig, la presentació de la setena edició del Bouquet Festival, el certamen que, segons han explicat els organitzadors, «marida patrimoni, música i vermut».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La directora artística del Bouquet, Maria Parra, acompanyada del conseller de Serveis Centrals en funcions del consistori, Pau Pérez, i la gerent de vermuts Miró, Laura Prats, així com el responsable de Comunicació de Repsol Tarragona, Pep Bertran, han desgranat el programa als mitjans de comunicació de la ciutat.

 

La inauguració, prevista pel cinc de juliol, es podrà seguir des de la Casa Canals, el Teatret del Serrrallo i el claustre del Seminari. El públic que aposti per Casa Canals, a la Part Alta de Tarragona, podrà gaudir, també, del Concurs Internacional de Focs, una altra cita obligada de l'estiu tarragoní, «amb vistes privilegiades». 

 

Sis concerts en tres espais

Des de la direcció del Bouquet Festival han apuntat que «la nostra proposta musical, amb concerts de petit format i aforament reduït, busca la proximitat amb la música en directe i els músics. Un dels objectius és apropar la màxima varietat d’estils al públic, des de tangos i ball, al jazz més clàssic i experimental, al flamenc i també la música clàssica».

 

«Aquest 2019, des de la direcció artística del festival, s’aposta per una programació on formacions d’arreu de l’estat convergeixen amb els músics de la zona creant així una potent xarxa cultural. En un ambient íntim els concerts es dividiran en dues parts seguint així la filosofia del Bouquet: concert i tastet gastronòmic amb vermut» han desgranat els organitzadors durant la presentació del programa als mitjans de comunicació.

 

Els concerts començaran a les nou de la nit i tindran una durada aproximada d’una hora. La setena edició es distribuirà en tres cicles marcats per un estil propi lligat a cada espai: un cicle de música folk a la Casa Canals; un de jazz al Teatret del Serrallo i un altre de música clàssica al claustre del Seminari. El concert de cloenda anirà a càrrec de la directora del Bouquet Festival, la pianista tarragonina María Parra.

 

També et pot interessar: