Gran simulacre d'explosió aquest matí al Port de Tarragona

Diversos cossos de seguretat s'han coordinat per assajar com actuar en cas que exploti un vaixell de passatgers
El simulacre al Port de Tarragona ha començat a primera hora del matí | Port de Tarragona

La zona del Port de Tarragona ha estat escenari el matí d'aquest dilluns, 10 de juny, d'un gran simulacre a l'aigua. Diversos cossos de seguretat s'han coordinat de manera calculada per revisar els protocols d'actuació en cas que exploti un vaixell de passatgers, una escena habitual en els primers compassos de l'estiu a la costa tarragonina. Tot i l'ensurt per a molts espectadors improvisats, no es tracta de res més que un simulacre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Bombers, la Creu Roja, Policia Portuària, la Guàrdia Civil i Salvament Marítim han treballat plegats per posar a prova la capacitat de reacció i de cooperació en el simulacre. Diversos professionals han afrontat la situació, amb l'Autoritat Portuària al capdavant, que ja estava prèviament planificada. Els tarragonins i tarragonines que passejaven des de primera hora a prop del Moll de Costa, però, sí que s'han emportat una bona sorpresa per començar la setmana fins que els cossos responsables han matisat a través de les xarxes socials que no hi ha cap incidència fora de control a la costa. No serà l'única prova similar en les pròximes setmanes.

També et pot interessar

"⭐ ATENCIÓ: L'hotel de luxe que es podria construir enguany a TGN" "Malestar en un bloc de pisos de Tarragona per la «forta olor de 'porros'»"