GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sònia Orts, de Ciutadans, primera regidora de Tarragona que dona positiu per coronavirus

La consellera tarragonina va notar els primers símptomes el 12 de març

Sònia Orts, consellera del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, ha donat positiu per coronavirus. La regidora taronja va començar a trobar-se malament el 12 de març. La política tarragonina va notar un empitjorament en el seu estat físic quatre dies després, el 16 de març.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Orts es va desplaçar a urgències de l'hospital Joan XXIII amb 39 de febre i vòmits. A l'hospital tarragoní van aconseguir fer-li baixar la febre i la van enviar, de nou, cap al seu domicili particular. El relat del viacrucis que ha passat la regidora tarragonina de Ciutadans continua amb quatre dies a casa, del 17 al 21 de març, on Sònia Orts va patir el quadre habitual de la greu pandèmia que està afectant a tot el món. 

 

Avís a l'Ajuntament de Tarragona

Orts va posar en coneixement del consistori de Tarragona, del servei de Prevenció, la seva situació el dia 18 de març. A través de la mútua de l'Ajuntament de Tarragona, la política taronja es va fer la prova del coronavirus i el resultat va ser positiu. Els serveis mèdics del CAP Llevant van fer seguiment telefònic de l'estat de Sònia Orts i, ara per ara, la política tarragonina es troba millor, després d'haver sigut tractada amb antibiòtics, i confinada al seu domicili.