Tanca la botiga Massimo Dutti de la Rambla Nova de Tarragona

Se suma a una llarga llista de comerços que abaixen la persiana al centre de la ciutat
La botiga Massimo Dutti de la Rambla Nova ja ha tancat | Google maps

El centre de Tarragona ha patit el tancament d'un altre comerç. Es tracta de la botiga de roba Massimo Dutti, ubicada a l'altura del número 51 de la Rambla Nova. Tal com avança 'La Ciutat de Tarragona', aquest dimecres, 16 de setembre, la botiga ja estava tancada i amb un cartell penjat a la porta en què hi diu que els clients poden trobar Massimo Dutti als centres comercials Parc Central de Tarragona o La Fira de Reus.

D'aquesta manera, el centre neuràlgic de Tarragona, i concretament la Rambla Nova, perd una altra botiga. Ja fa mesos i anys que Tarragona veu com els comerços, siguin històrics o no, van abaixant les seves persianes. Actualment, i sobretot arran de la crisi econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus, la Rambla Nova i els carrers adjacents acumulen diversos locals amb el cartell d'«Es lloga» o «Es ven».

El Massimo Dutti de la Rambla era la darrera botiga del grup Inditex que quedava al centre, després de tancar la botiga de llenceria Oysho fa just un any, el juliol del 2019, i el Zara del carrer de Colom, que va tancar el gener del 2018.

"Alerta: Nou brot de coronavirus en un centre sanitari a Tarragona" "Actes i horaris: El programa de Santa Tecla d'avui dimecres, 16 de setembre"