Tanca la històrica xarcuteria Casa Cuadras de Tarragona

El negoci, famós per les seves coques dolces i salades, es va fundar l'any 1920 | Es preveu que abaixi la persiana a finals d'aquest mes
La Xarcuteria Cuadras de la Rambla Nova de Tarragona tancarà les seves portes a finals d'aquest mes. | TarragonaDigital

La Xarxuteria Casa Cuadras, ubicada a la Rambla Nova de Tarragona, abaixarà la persiana a finals d'aquest mes de novembre. Es tracta d'un dels comerços amb més història a la ciutat, i és molt famós per les seves coques dolces i salades. Es va fundar l'any 1920 i ha crescut i s'ha modernitzat amb el pas dels anys.

La Xarxuteria Cuadras de la Rambla Nova tancarà a finals de mes

Corria l'any 1920 quan Baldomero Cuadras va fundar la Xarcuteria Cuadras al bell mig de la Rambla Nova de la ciutat. S'ubicava al número 65, un petit local on servia queviures als tarragonins. 45 anys després d'obrir i fer-se un nom entre els ciutadans, la botiga es va ampliar amb un altre local ubicat al costat. Tres generacions s'han encarregat de la botiga, atès que després de Baldomero va anar a càrrec dels seus fills, Josep Maria i Francesc, i del seu nét Francesc. 

Les coques dolces i salades són el producte més reconegut, a més de la carn de primera qualitat i altres productes 'gourmet', com embotits ibèrics, que han seduït gran part de la població tarragonina. Malauradament, Casa Cuadras tancarà les seves portes a finals d'aquest mes. La família no ha volgut fer declaracions, però ha reconegut que «molt probablement» abaixarà la persiana abans d'arribar al mes de desembre. 

La Xarcuteria Cuadras se suma a la llista de comerços tarragonins «de tota la vida» que han tancat en els últims mesos, com és el cas de la Llibreria la Rambla. 

"📖Les condicions de JxTGN per aprovar els pressupostos municipals" "💰 Defrauda milers d'euros a la seva tieta incapacitada a Tarragona"