L'Ajuntament tancarà a la nit la plaça Josep Roig i Raventós de Tarragona

La regidoria d'Espais Públics contractarà una empresa que instal·larà una tanca per evitar episodis d'incivisme i augmentar la seguretat
La plaça Josep Roig i Raventós de Tarragona tancarà a la nit per evitar l'incivisme. | Ajuntament de Tarragona

 

L'Ajuntament de Tarragona ha decidit tancar, durant la nit, la plaça Josep Roig i Raventós. Els veïns ho reivindiquen des de fa temps, a causa dels diversos episodis d'incivisme que s'han viscut a l'espai. La regidoria d'Espais Públics contractarà una empresa perquè instal·li una tanca perimetral, fet que es produirà en les pròximes setmanes. La mesura ja s'ha adoptat en altres parcs de la ciutat com el de Bonavista o Saavedra. 

Els veïns, farts de l'incivisme a la plaça Josep Roig i Raventós de Tarragona

Els veïns de la plaça Josep Roig i Raventós de Tarragona, ubicada a tocar de la Tarraco Arena Plaça, estan farts dels episodis d'incivisme i inseguretat que viuen a l'espai. Per aquest motiu, el consistori tancarà l'accés al parc durant la nit. Ho farà amb una tanca perimetral, que s'instal·larà en les pròximes setmanes. 

«És una reivindicació veïnal que considerem raonable. El transcurs del temps i l’afluència de persones a la nit fan un mal ús del parc produint-se actes vandàlics i d’incivisme», ha reconegut el regidor d'Espais Públics de l'Ajuntament, José Luis Martín (PP). Segons el veïnat, diversos grups de joves entren a la plaça durant la nit per fer 'botellón', fet que provoca sorolls i brutícia. El tancament permetrà també millorar la conservació dels elements instal·lats a l'espai. 

Tancar parcs a la nit, mesura recurrent del consistori

Tancar parcs de la ciutat a la nit per evitar l'incivisme i guanyar en seguretat és una mesura que l'Ajuntament de Tarragona ja ha adoptat en diverses ocasions. El parc del carrer Monestir de Poblet —al davant de l'església de Sant Fructuós— n'és un exemple. En aquest indret, tal com va passar a Bonavista, es va instal·lar una tanca per limitar l'espai de jocs i, així, evitar que els gossos defequin a l'interior

Altres parcs que es tanquen a la nit per preservar-los són el de les Granotes o el del Saavedra. Aquest és un dels últims que s'han tancat durant la nit. 

Imatge de la tanca perimetral que es va instal·lar a la plaça Monestir de Poblet de Tarragona. | Ajuntament de Tarragona

 

"ATENCIÓ: El segon detingut durant la vaga a Tarragona, també en llibertat" "ATENCIÓ: Un home atropella un agent de la Guàrdia Urbana de TGN"