Tanquen l'Antiga Audiència de Tarragona per un cas sospitós de Covid-19

Un treballador municipal ha donat negatiu aquest dimecres | Dijous reobre

ACTUALITZACIÓ: 13.55 HORES

Les proves PCR han confirmat que el treballador sospitós és negatiu en coronavirus. L'Antiga Audiència reobrirà dijous amb total normalitat, segons ha pogut saber aquest mitjà.

NOTÍCIA: 13.30 HORES

L'edifici de l'Antiga Audiència de Tarragona, seu del departament de Cultura de l'Ajuntament i ubicat al bell mig de la plaça del Pallol, està tancat fins a nou avís. Segons ha avançat el digital 'La República Checa' i ha pogut confirmar poc després TarragonaDigital, un treballador municipal de l'edifici presentava simptomatologia compatible amb la Covid-19. Fins com a mínim disposar de resultats que confirmin o desmenteixin la presència del virus, l'Antiga Audiència romandrà tancada.

Bona part del personal habitual de l'edifici encara teletreballava, de manera que només s'ha decidit aïllar per precaució les persones que físicament es trobaven a l'edifici i en possible contacte amb el treballador en qüestió.

"Tarragona estudia alternatives «temporals» per obrir el Palau d'Esports" "«Les coses estan pitjor»: La denúncia 6 mesos després de l'explosió a IQOXE"