Tare Cortés, la veu flamenca de Tarragona que participarà a 'La Voz'

El tarragoní concursarà al 'talent show' amb l'equip d'Antonio Orozco

 

El programa 'La Voz' que s'emet a Antena 3 comptarà amb un nou artista de les comarques tarragonines. El cantant flamenc Tare Cortés, de Tarragona, acompanyat de la seva guitarra va fer girar a tres dels quatre 'coaches' del programa, cantant 'Vida Loca' del cubà Pancho Céspedes. El cantant tarragoní participarà en aquest concurs de música a l'equip d'Antonio Orozco.

 

 

Emocionant interpretació de Tare Cortés de la 'Vida Loca'

Amb només una guitarra i la seva veu davant de tots els presents al plató de 'La Voz' i els quatre 'coaches', Tare Cortés es va posar a interpretar la mítica cançó de Pancho Céspedes, 'Vida Loca'. 

 

Després de l'emocionant actuació del tarragoní, tres van ser els 'coaches' que es van girar per incorporar al seu equip la veu flamenca de Tare Cortés. Paulina Rubio, Luis Fonsi i Antonio Orozco van caure rendits davant la màgia del tarragoní, el qual va tenir una difícil elecció. L'únic que no es va girar per poder incorporar al seu equip a Cortés va ser Pablo López.

 

Per fer decantar al 'talent' tarragoní, Antonio Orozco ha utilitzat una arma difícilment rebutjable. El cantant, amb la guitarra de Tare Cortés entre les mans, ha començat a cantar el seu èxit 'Pedacitos de ti' i, seguidament, Cortés s'ha unit a ell per cantar-la. Davant això, Paulina Rubio i Luis Fonsi, que també volien al tarragoní en el seu equip, no han pogut fer res i, Tare Cortés, finalment, ha escollit l'equip d'Antonio Orozco per participar a 'La Voz'.

 

 

També et pot interessar...