Tarragona dirà adéu al 2019 amb una revetlla a la plaça Corsini

La festa de Cap d'Any comptarà amb les actuacions musicals de Bandarra Street Orkestra i Angandas Band | Joan Reig i la maga Melanie presentaran les dotze campanades
La plaça Corsini acollirà la revetlla de Cap d'Any de Tarragona. | TarragonaDigital

Tarragona tancarà el 2019 i donarà la benvinguda al 2020 amb una revetlla gratuïta a la plaça Corsini, organitzada per l'Ajuntament de Tarragona. La festa, que serà gratuiïta, comptarpa amb el músic Joan Reig i la maga Melanie com a conductors de les dotze campanades, mentre que la Bandarra Street Orkestra i l'orquestra Angangas Band posaran el toc musical a la nit.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les activitats començaran a partir de les onze de la nit als voltants del Mercat Central, quan els catorze músics de la Bandarra Street Orkestra acomiadaran el 2019 amb el millor esperit. Minuts abans de la mitjanit, Joan Reig i Melanie agafaran el testimoni per presentar les imprescindibles dotze campanades. Una il·luminació singular del Mercat i la plaça Corsini, així com un castell de focs artificials contribuiran a fer més espectacular l'arribada de l'any nou. Un cop estrenat l'any 2020, agaafarà el relleu el grup de versions Angangas Band, que posaran la millor música per començar el 2020.

Amb l'anunci d'aquest dimecres, s'esvaeixen els dubtes sobre la celebració de la festa de Cap d'Any que havia deixat fa un un parell de setmanes la consellera de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, María José López. La consellera, en roda de premsa, havia indicat que el departament de Festes estava estudiant externalitzar l'acte perquè no disposaven de prou personal per organitzar-la.

"🎻IMPERDIBLE: La banda sonora d'Star Wars, en directe al Teatre Tarragona!" "🔴ÚLTIMA HORA: L'Ajuntament de TGN farà un estudi de la qualitat de l'aire"