GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Tarragona vol donar aire al sector comercial amb una línia d'ajuts als propietaris de locals

Es donarà un màxim de 500 euros als propietaris que han perdonat el lloguer del local
Tarragona llença una línia d'ajut al lloguer per als propietaris de locals comercials | Àngel Ullate

 

L'Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Comerç, obrirà una primera línia de subvenció extraordinària per ajudar el sector comercial municipal a fer front a la crisi provocada pel coronavirus.

 

Es tracta d'un ajut de 500 euros adreçat als propietaris de locals comercials que hagin patit una reducció dels seus ingressos després d'haver arribat a un acord amb els seus arrendataris per perdonar-los el pagament del lloguer durant l'estat d'alarma. Excepte, però, aquells comerços que no han hagut de tancar perquè estan inclosos en la llista d'excepcions de suspensió d'obertura al públic segons el Decret del 14 de març. Caldrà acreditar la continuïtat de l'activitat durant els tres mesos posteriors a la fi de l'estat d'alarma, i els ajuts no podran superar el 50% de la pèrdua d'ingressos.

 

  

La consellera de Comerç, María José López, ha explicat que «amb la línia d'ajuts que llancem avui l'Ajuntament vol ajudar aquells propietaris de locals comercials que solidàriament i amb responsabilitat han negociat amb els seus llogaters els contractes de lloguer».

 

 

«Amb aquesta primera iniciativa ajudem una gran part dels comerços de la nostra ciutat», ha explicat la consellera i ha apuntat que «en breu publicarem altres ajuts i iniciatives perquè el sector afronti la situació actual amb totes les eines necessàries per refermar el seu futur».vol