GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris en paper de TGN d'avui

Tarragona es consolida a la fira de turisme més important de l'Estat

La ciutat ha tingut un estand propi per segon any consecutiu | El Patronat ha mantingut una vintena de reunions per aconseguir «oportunitats» per Tarragona
Tarragona ha comptat amb un estand propi a FITUR per segon any consecutiu. | Cedida

 

Tarragona ha consolidat la seva presència a FITUR, la fira de turisme més important de l'Estat. Aquest 2019 ha estat el segon any que la ciutat ha comptat amb un estand propi dins la fira. Durant els tres dies de fira dedicats a l’àmbit professional, el Patronat Municipal de Turisme ha mantingut una vintena de reunions amb organismes de gestió turística, 'partners', turoperadors i diferents empreses. «Ha servit prer renovar diferents acords, per trobar-nos amb empresaris i entitats del sector i per aconseguir contactes i oportunitats per Tarragona», assegura la regidora de Turisme i presidenta del Patronat, Inmaculada Rodríguez. 

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Tarragona viu el segon any amb estand propi a FITUR

La fira de turisme més gran d'Espanya, FITUR, reuneix més de 200.000 persones durant tres dies. L'Ajuntament de Tarragona, que per segon any consecutiu ha tingut un estand propi dins de l’espai de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre de l’Estand Catalunya, ho ha aprofitat per mantenir una vintena de reunions per «buscar oportunitats per Tarragona», segons Rodríguez. 

 

«Tarragona consolida la notorietat de la ciutat en un entorn turístic internacional i ha servit per renovar diferents acords, per trobar-nos amb empresaris i entitats del sector i, en definitiva, per aconseguir contactes i oportunitats per a Tarragona en un entorn cada cop més competitiu», recalca la presidenta del Patronat. La mateixa destaca que l'estand ha tingut una «gran acollida», fet que «ens fa percebre una millora en la notorietat i coneixement de la marca»

 

L'agenda de l'Ajuntament de Tarragona a FITUR

Fins a membres de l'equip de govern de Tarragona (PSC-PP) es van desplaçar a Madrid per viure de prop FITUR. Així doncs, a banda de la regidora de Turisme, també hi va ser l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i el primer i segon tinent d'alcalde, José Luis Martín i Pau Pérez. Tots ells van tenir una intensa agenda d'actes i reunions. 

 

La delegació tarragonina es va reunir amb directors d’oficines espanyoles de turisme de Turespaña i Centres de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme, amb operadors turístics com Weekendesk i amb socis com la central de venda de bitllets d’autobús Movelia, amb qui es va renovar un acord. També es va renovar el conveni de col·laboració amb Renfe Viajeros i es va presentar la prova del Madison Beach Volley Tour que se celebrarà a la platja de l'Arrabassada entre els dies 8 i 11 d'agost.