GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La campanya de Nadal de Tarragona arrenca divendres amb la Festa d'Encesa dels Llums

«Tarragona, un Nadal per compartir» és el nom d'una campanya que, enguany, acollirà un bon grapat d'activitats comercials, musicals i solidàries
Foto de família, avui dimecres, durant la presentació de la campanya «Tarragona, un Nadal per compartir» | Ajuntament de Tarragona

 

 

Comencen les festes de Nadal a la ciutat de Tarragona. L’Ajuntament, a través de la conselleria de Comerç, i diverses associacions comercials de la ciutat ja han posat en marxa la campanya «Tarragona, un Nadal per compartir», una iniciativa amb la qual volen dinamitzar i promoure l’activitat comercial, el comerç local i una visió integradora i solidària de les festes i el consum nadalencs.

 

Avui dimecres, 28 de novembre, presentació oficial a l'Ajuntament

La presentació d’aquesta nova acció, que s’ha fet avui dimecres, 28 de novembre, al consistori tarragoní, ha anat a càrrec de la consellera de Comerç, Elvira Ferrando; el president de l’Associació de Comerciants de la VIA T, Salvador Minguella; José Antonio Parejo, dissenyador de la Fundació Topromi - Fundació La Pedrera i la representant de la cooperativa El Far, Cristina Rodríguez. A més, també hi ha assistit el secretari de l’Associació de Comerciants de Campclar, Vicenç Capilla, i la dinamitzadora de la Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat, Teresa Prat.

 

 

«Tarragona, un Nadal per compartir», la diversitat i la igualtat d'oportunitats com a leitmotiv

Enguany, la campanya de Nadal tarragonina ha estat encarregada, precisament, a la cooperativa El Far, una entitat que valora, promou i acompanya les persones amb diversitat funcional. El col·lectiu, mitjançant la feina feta als seus tallers i a través dels seus dibuixos, ha volgut mostrar el seu imaginari sobre el Nadal, el seu propi significat i la seva essència més personal: compartir-lo amb qui estimem.

 

El Far, del bracet de la Fundació Topromi - Fundació La Pedrera, una organització que promou projectes responsables, solidaris i sensibles amb l’entorn i les persones, ha desenvolupat la imatge gràfica del cartell de la campanya d’enguany, una peça que vol transmetre valor, esperança i igualtat de drets i oportunitats per a tothom.

 

La Festa d'Encesa dels Llums, divendres a Tarragona

Divendres, 30 de novembre, a dos quarts de sis de la tarda, la campanya «Tarragona, un Nadal per compartir» arrencarà amb la tradicional Festa d’Encesa dels Llums de Nadal i una animació sorpresa per als primers assistents que s’hi acostin. El punt de trobada serà la Rambla Nova, entre la Font del Centenari i l’estàtua dels Despullats i, evidentment, ben a la vora de l’arbre nadalenc.

 

Paral·lelament, a la plaça Corsini, els organitzadors oferiran pa amb oli i xocolata i tot seguit, a la mateixa Rambla, començarà la festa amb el grup infantil Xip-Xap i el seu espectacle ‘Que peti la plaça!’. Ja a dos quarts de vuit del vespre, la ciutat s’il·luminarà, brillant i nadalenca, amb l’encesa dels llums de Nadal.