Imatge d'una senyal de trànsit amb la limitació de velocitat de 30 quilòmetres per hora discover

Tarragona ja ha multat 230 conductors per incomplir la limitació de velocitat de 30 km/h

Les sancions són efectives des del mes d'octubre | Manel Castaño: «La ciutadania s'està adaptant»

La Guàrdia Urbana de Tarragona ja ha multat a un total de 230 conductors per superar la velocitat màxima de 30 quilòmetres per hora a les vies i carreteres de la ciutat. La nova normativa de circulació va estar unes setmanes en fase informativa, fins al 30 de setembre, quan es va detectar que prop de 3.000 dels 7.000 vehicles aturats als controls no respectava la reducció de velocitat. Des de l'octubte, aquests avisos són ja sancions.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

«A poc a poc, la ciutadania s'està adaptant a aquesta nova situació de forma responsable», ha valorat el conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, «i estem incorporant els nous hàbits i el nou compliment de la norma». L'edil ha destacat que els 230 conductors sancionats des de l'octubre és una xifra molt inferior als prop de 3.000 taragonins avisats en els primers dies de funcionament de la nova normativa.

En paral·lel a les sancions, la Guàrdia Urbana també ha confirmat que, des del passat 19 d'octubre, la nova ordenança per a bicicletes, patinets i vehicles de mobilitat personal s'ha traduït ja en un total de 41 sancions, la majoria de les quals al centre de la ciutat, per no respectar els senyals de trànsit, els semàfors, per circular per la vorera, fer-ho utilitzant el mòbil o portar passatgers al patinet, cosa prohibida per la normativa municipal.


Comentaris