La banqueta grana, a la graderia

Tarragona acorda que les competicions esportives siguin a porta tancada els pròxims 15 dies

Ajuntament i clubs prohibeixen temporalment l'entrada de públic en el marc de la nova onada de restriccions anticovid

A porta tancada i res de públic a les graderies en els pròxims quinze dies. L'Ajuntament de Tarragona i els clubs de la ciutat que competeixen en lligues estatals —Nàstic, CBT, ADT i CV Sant Pere i Sant Pau— han acordat aquesta mesura excepcional durant les pròximes dues setmanes, en el marc de la nova onada de restriccions que s'estan prenent per frenar l'avanç de la pandèmia de la Covid-19.

La mesura ha estat consensuada i se suma al fet que totes aquelles competicions no estatals han quedat directament suspeses fins a final d'octubre, així com la prohibició de realitzar partits amistosos. La novetat és, doncs, que aquelles competicions d'alt nivell que no s'han aturat hauran de ser a porta tancada. Això afectarà també al Campionat d'Espanya d'Atletisme que la ciutat acull els pròxims 17 i 18 d'octubre, i que s'haurà de seguir a través de la pantalla.

La mesura afecta el futbol, el bàsquet, l'atletisme i el voleibol de Tarragona

La consellera d'Esports a l'Ajuntament de Tarragona, Mary López, ha volgut tenir unes paraules d'agraïment cap als clubs afectats, que «havien treballat de valent i ja tenien els protocols a punt» per iniciar unes competicions segures amb el suport limitat dels seus aficionats. El pas enrere, però, ajorna la tornada a les graderies de l'afició. Fins que sigui possible: de moment, dues setmanes.

Des del consistori també han matisat que aquestes modificacions no alteren les afectacions per fer ús de les instal·lacions esportives municipals, que mantenen els mateixos requisits que van adoptar des de la reobertura: aforaments al 50% i cita prèvia obligatòria. L'esport tarragoní, un cop més, es dona la mà. I si cal esperar per recuperar l'alè de l'afició, doncs s'esperarà.


Comentaris