Detenen un jove d'Icomar per robar una bicicleta de 1.400 euros

La Guàrdia Urbana ha interceptat el vehicle a Bonavista | El robatori s'hauria produït a Cambrils el juny de 2017
Imatge d'arxiu de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | TarragonaDigital.com

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut a primera hora del matí d'aquest diumenge, 10 de març, un jove al barri de Bonavista com a presumpte autor del robatori d'una bicicleta d'alta gamma. Els agents han detectat com una bicicleta circulava, al voltant de les 08.40 hores, a una velocitat molt més alta de l'habitual pel carrer Vint, i en aturar-lo van comprovar com es tractava d'un vehicle de gran valor.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els agents es van interessar per l'origen del vehicle, que el conductor va atribuir al seu germà gran. En contrastar la informació a l'establiment on aquest treballa, els policies no van donar per bona la versió del jove. «Al germà no li va ser possible justificar de manera versemblant la procedència de la bicicleta, i va manifestar que era un regal d'un altre familiar», ha explicat la Guàrdia Urbana.

La bicicleta en qüestió, robada a Cambrils el juny del 2017

Els agents van examinar la marca, el model i el número del xassís que identifica la bicicleta per tal de comprovar la seva propietat. Les dades coincideixen amb les d'una bicicleta valorada en 1.400 euros, i sobre la qual sonsta una denúncia per robatori davant la Policia Local de Cambils el juny del 2017. Després de la comprovació, els agents van detenir el germà gran, un jove de 22 anys i veí d'Icomar, com a presumpte autor d'un delicte de furt.

La bicicleta es trobava en bon estat, i ja ha estat retornada al seu propietari real, a través de l'Oficina de Recepció de Denúncies. Arrel d'aquesta detenció, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha volgut aprofitar per recordar «la utilitat d epresentar denúncia davant de qualsevol fet il·lícit», i ha recomanat «aportar totes les dades, incloses fotografies, que puguin ajudar a identificar els béns» sostrets, com el cas d'aquesta bicicleta d'alta gamma.

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Investiguen a TGN un cas de frau electoral amb funcionaris i mossos implicats" "Novetats entorn de la llista de Ballesteros a l'alcaldia de Tarragona"