ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

Tarragona acollirà ExpoNadó, la fira de nadons de referència a Catalunya

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona rebrà l'esdeveniment del 12 al 14 d'abril
Stella Barreta, cap de Benvingut Nadó, i Mayra Adell, directora d'ExpoNadó | Cedida

 

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà, del 12 al 14 d'abril, l'ExpoNadó: la fira de nadons de referència a Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb més d'una quarantena d'expositors on, durant el cap de setmana, respondran a les necessitats de totes aquelles persones que es plantegen en un futur pròxim endinsar-se en l'aventura de ser pares, per aquells que ja ha començat el compte enrere i pels que ja tenen fills de 0 a 4 anys.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La fira, amb molt d'èxit i ja consolidada a les poblacions de Sabadell i Vilanova i la Geltrú, arriba per primera vegada a  la ciutat de Tarragona. La iniciativa va nèixer arran de l'embaràs de la directora del projecte, Mayra Adell, qui afirma que es va crear per «complir les necessitats dels nounats i recolzar la maternitat i paternitat de les famílies de Catalunya». 

 

Activitats per a tota la família a l'ExpoNadó a Tarragona

Durant tot el cap de setmana la fira oferirà un centenar d'activitats aptes per a tota la família. Entre elles hi destaca la presència del ponent pediàtric Armando Bastida, qui oferirà un total de dues xerrades sobre l'alletament i l'alimentació complementària. En l'àmbit local cal destacar la col·laboració del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, qui també oferirà una ponència sobre com afecten els medicaments en període de lactància

 

Tanmateix, els assistents comptaran amb una sala de canviadors que disposarà de productes dels estancs expositors i amb la realització d'un taller amb una matrona. La cap de màrqueting de Benvingut Nadó de Caprabo, Stella Barreto, assegura que aquest taller «permetrà que les mares puguin viure l'experiència de crear un fort vincle amb el seu fill». 

 

Èxit en edicions anteriors

ExpoNadó compta amb l'aval de marques de prestigi com Benvingut Nadó de Caprabo, Carioca, Vichy Catalán, Aneto, Assistència Sanitària, Haribo o Fisher-Price, entre d’altres i a dia d’avui podem dir que aquesta fira ja s'ha convertit en una de les fires de referència dins del sector. De fet, les edicions de Juny a Vilanova i la Geltrú i de Novembre a Sabadell van rebre, en total, més de 60.000 visitants.

 

Enguany, els visitants gaudiran d'una bossa de benvinguda amb productes de diferents marques. Per aconseguir-la, els visitants només hauran d'anar a l'estand d'informació amb un tiquet que li donaran a l’entrada i omplir un petit formulari.

 

Per conèixer al detall totes les activitats, descarregar-se el programa i comprar les entrades a preu d’anticipada amb descompte, es pot consultar la web www.feriadebebes.es.