GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona posa punt final al programa de suport emocional a gent gran i infants

La Guàrdia Urbana de Tarragona va iniciar la iniciativa el 30 de març
Acaba el programa suport emocional a infants i gent gran que celebren el seu aniversari | Isaias Mena

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va iniciar el 30 de març un programa de suport emocional als infants i gent gran que celebren el seu aniversari. Avui, coincidint amb la posada en marxa de les mesures aprovades d'alleujament del confinament, les quals permeten passejades regulades segons franges horàries i edats, conclou el programa.

 

El conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, ha agraït «la bona acollida d'aquest programa per part de la ciutadania i l'esforç i compromís de tots aquells que l'han fet possible: els serveis administratius i els agents de la Guàrdia Urbana que hi han participat».

 

El programa va néixer a partir de la petició d'un pare per felicitar la seva filla i, des de llavors, s'han realitzat més de 320 felicitacions a infants de 2 a 12 anys, la gran majoria, i també a persones grans de més de 80 anys. «Els agents han comentat que les persones grans, que tenien des de 80 als 102 anys d’edat, s’han emocionat molt, sobretot perquè sovint aquestes felicitacions eren demanades per familiars que no els podien veure», ha explicat el conseller Manel Castaño.

 

El programa s'ha desenvolupat diàriament entre les 11 i les 13 hores per part d'una furgoneta amb dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona, membres de la Unitat d'Educació Vial o de la Unitat de Proximitat, que a més de felicitar els infants o la gent gran, també aprofitaven per agrair la col·laboració ciutadana.