El Barri del Port i el Serrallo tornen a emportar-se la pitjor cara dels aiguats a Tarragona ciutat

La gota freda descarrega amb força sobre la ciutat aquest dimarts a la nit
Els aiguats han tornat a fer estralls a la Part Baixa de la ciutat de Tarragona | Twitter Jordi Gallén

La forta descarregada d'aigua que la gota freda està deixant arreu de les comarques tarragonines no ha esquivat la capital. Si bé les imatges més impactants s'han concentrat en punts del Baix Camp com Cambrils i Riudoms, la ciutat de Tarragona també ha patit en primera persona la força dels aigüats. Un cop més, la Part Baixa, el Barri del Port i el Serrallo s'han emportat la pitjor cara de la tempesta amb importants inundacions.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Com a conseqüència de les pluges, que han causat gairebé 150 avisos per emergències arreu del Camp de Tarragona en tan sols dues hores, l'Ajuntament de la ciutat ha decidit activar, en fase d'alerta, el Pla d'Acció Municipal per risc d'inundacions. Aquesta mesura implica una sèrie de recomanacions i conselles d eprevenció per a la ciutadania, d'avisos, de cara a la previsió de possibles complicacions.

"🚓 Què han implicat, les darreres mobilitzacions, per a la Guàrdia Urbana de Tarragona i de Reus?" "El Govern critica la presència de policies a Santa Tecla per identificar ferits"