GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona habilitarà l'Anella Mediterrània a partir d'aquest dissabte per passejar en les franges horàries

No es podrà fer ús de la zona de picnic

En el marc del procés de desconfinament que es viu arreu de l'Estat, l'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que a partir d'aquest dissabte, 9 de maig, es reobrirà l’Anella Mediterrània al públic en el seu horari habitual: de dilluns a divendres, de 7 a 21 hores; dissabtes, de 9 a 20 hores i diumenges i festius, de 10 a 17 hores

 

A l’Anella Mediterrània, segons ha informat el consistori, es podran fer les activitats de passejar,  córrer o anar en bicicleta, però no estarà permès jugar, banyar-se al llac o fer ús de les zones del pícnic. El recinte es va tancar al públic el passat 14 de març amb motiu del confinament per l’alerta sanitària del coronavirus.

 

El passeig Rafael Casanova, tallat al trànsit

Així mateix, i per mantenir la distància social necessària durant les passejades, el consistori tallarà al trànsit de vehicles del passeig Rafael Casanova. També es tancarà al trànsit de vehicles de la Rambla Nova, des de la Font del Centenari fins al Balcó del Mediterrani, mantenint oberta la circulació des del carrer Sant Francesc cap al carrer Unió. En aquest sentit, es recomana la circulació dels vianants per la seva dreta en el sentit de la marxa, respectant així els sentits de la marxa i la separació entre les persones. És a dir, que circulin per la meitat dreta de la Rambla en el sentit de la marxa.

 

A més, a causa de la limitada amplada de la vorera sota el pont que accedeix al Serrallo pel carrer Pere Martell, es recomana la circulació dels vianants per la vorera de la dreta en el sentit de la marxa. L’objectiu és mantenir la distància de 2 metres entre persones i que no es trobin els que van en direcció contrària. Així, els que volen accedir al Serrallo o al Moll de Costa, ho han de fer per la vorera de la seva dreta i els que surten d’aquesta zona per incorporar-se al carrer Reial, ho han de fer per la vorera contrària, que és també la que correspon a la seva dreta en el sentit de la marxa.