Tarragona lliura la Medalla de la Ciutat a la Cooperativa Obrera Tarraconense

L'alcalde Pau Ricomà, acompanyat de la primera tinent d'alcalde, Carla Aguilar, va presidir l'acte de lliurament del reconeixement a la centenària entitat
Imatge del lliurament de la Medalla de la Ciutat a la Cooperativa Obrera Tarraconense, aquest dimecres a la tarda. | Mauri

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va lliurar aquest dimecres a la tarda la Medalla de la Ciutat a la Cooperativa Obrera Tarraconense. L'acte, que es va celebrat al Saló de Plens, el va obrir la consellera de Participació, Carla Aguilar-Cunill, glossant la història de l’entitat i remarcant que «la Cooperativa Obrera és un referent a la nostra ciutat. Aquesta medalla és el reconeixement a la llarga història i trajectòria d’una entitat promotora de moltes activitats culturals a la ciutat».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Per la seva part, el president del Consell Rector de la Cooperativa Obrera Tarraconense, Dioniso de la Varga, va rebre emocionat el guardó de mans de l’alcalde, fent un reconeixement a tots els socis «que amb el seu esforç i sentiment cooperatiu han fet que tot això fos possible». De la Varga ha volgut recordar a Joan Josep Marca, que fou el fundador de Mútua Catalana i la que fou consellera de l’Ajuntament de Tarragona, Ana Santos.

L’acte el va tancar l’alcalde Ricomà destacant que la Medalla de la Ciutat «és el millor reconeixement que es pot rebre de la ciutat i es dóna a una entitat que ha treballat des de la perseverança i ha mantingut al llarg del temps la seva activitat cultural i cívica. La Cooperativa Obrera Tarraconense és un ateneu obert a la ciutadania».

"😍BONA NOTÍCIA: Glovo començarà a repartir a les cases de Tarragona!" "🎉Dues tarragonines reben la medalla Josep Trueta per la seva trajectòria en sanitat"