Les mascaretes es poden demanar tant a través de l'app TGN Emergències com a través de la web del consistori

Tarragona ofereix mascaretes amb el Bestiari de la ciutat pels xiquets i xiquetes de la ciutat

Es poden sol·licitar a l'app TGN Emergències i també omplint un formulari a la web del consistori

L’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de les famílies empadronades a Tarragona mascaretes que porten dibuixats elements del Seguici Popular com la Mulassa, l’Àliga, el Bou, la Víbria, el Drac, el Lleó o el Griu.

«L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer més amable aquest element de protecció necessari per a la prevenció de la COVID-19», assegura l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. L’alcalde afegeix que «estem molt orgullosos dels nostres infants perquè estan sent responsables i valents. Per això els volem fer arribar aquesta mascareta amb els personatges del Bestiari del Seguici Popular que tan bé coneixen».

Mascaretes fins a nens de 14 anys

Per sol•licitar-les cal entrar a l'app TGN Emergències o al formulari que es troba a la web municipal i introduir les dades, així com l’edat, dels fills i filles i la talla que necessiten. Només es podrà demanar una mascareta per nen o nena i únicament s’atendran peticions de persones empadronades a Tarragona. El lliurament només es podrà fer a domicilis que estiguin dins el terme municipal.

Les franges d'edat i mides són les següents: Talla 1: de 2 a 5 anys, 28 cm; Talla 2: de 6 a 12 anys, 33 cm; Talla 3: de 13 a 14 anys, 37 cm. El període d’entrega serà d’entre 3 i 5 dies, però pot variar atesa la situació excepcional.


Comentaris