L'Ajuntament de Tarragona negocia amb Carreteres la construcció d'una rotonda a l'entrada de Torreforta

La infraestructura estarà situada a l'N-340, a l'altura del barri de Ponent
L'emplaçament de la rotonda serà a l'entrada del barri de Torreforta per l'N-340. | Google Maps

L'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona està negociant amb la unitat de Carreteres del ministeri de Foment la instal·lació d'una rotonda a l'entrada del barri tarragoní de Torreforta, a tocar de l'N-340. Es tracta, segons fonts consultades de la subdelegació del Govern, «d'una qüestió que l'actual govern municipal ha heretat de l'anterior i, ara per ara, està en fase de negociació».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Així mateix, el projecte «encara s'ha de fer». La Coordinadora d'Entitats de Tarragona va traslladar a l'equip de govern, en una reunió amb el conseller de Seguretat, Manel Castaño, la necessitat d'instal·lar aquesta i dues rotondes més, als accessos de Cala Romana i a Boscos de Tarragona.

Els tres punts de la ciutat on més sinistres es registren

Segons la Coordinadora, aquests tres punts de la ciutat és on més sinistres es registren, amb un alt índex d'accidents. Castaño, que va assistir a la trobada acompanyat per l'inspector en cap de la Guàrdia Urbana, Enrique Fernández, va explicar que estaven treballant en la rotonda de Torreforta i la de Cala Romana però que en el cas de Boscos, amb un mirall n'hi ha prou. 

"🎙 ENTREVISTA a Xavier Bosch: «El desig és efímer, però l'amor es pot transformar»" "⛈ Els aiguats arrasen les instal·lacions de rem de l'històric Nàutic de Tarragona"