Tarragona obre els casals d'estiu municipals del 29 de juny al 31 de juliol

Les activitats desenvoluparan atenent a la normativa establerta per la Covid-19
Les activitats seguiran la normativa establerta per la Covid-19 i algunes d'elles es faran a l'exterior. | TarragonaDigital

L'Ajuntament de Tarragona anuncia bones notícies per als infants i famílies. Amb motiu de les vacances d’estiu, per tal de garantir el dret al lleure dels infants, l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona podrà organitzar, també enguany, els casals d'estiu municipals entre el 29 de juny i el 31 de juliol.

Al llarg de cinc setmanes, set casals d’estiu repartis per tres zones de la ciutat ofertaran 170 places per a infants d'entre tres i dotze anys. N'hi haurà al centre, a l'Escola Saavedra, l'Escola de Música i als barris marítims en una ubicació pendent de concretar; als barris de ponent, a l'Escola de Torreforta i l'Escola de Bonavista; i a la zona nord de la ciutat, a l'Escola de Sant Pere i Sant Pau i a l'Escola Marcel·lí Domingo.

Respecte a la normativa establerta per la Covid-19 i activitats a l'aire lliure

El període d’inscripció i d’abonament de les quotes romandrà obert fins al proper divendres, 19 de juny. Les activitats, que es desenvoluparan atenent a la normativa i les recomanacions establertes per la Covid-19, seran en horari de matí, de nou del matí a una del migdia, de dilluns a divendres principalment a les escoles. Però també en altres espais oberts, ja siguin zones verdes o platges i instal·lacions esportives.

Enguany el centre d’interès dels casals serà «Siguem el canvi que volem veureal món!». | TARRAGONADIGITAL
 

En aquesta ocasió, el centre d’interès dels casals serà «Siguem el canvi que volem veure al món!». Els infants aniran descobrint setmana rere setmana com poden aportar el seu granet de sorra per tal de fer del planeta un lloc millor per viure-hi. La Gaia (l’àvia Terra), els guiarà amb els seus superpoders. 

L'import total del casal serà de 125 euros (25 euros per setmana). Les inscripcions seran preferentment de cinc setmanes i, com a mínim, de dues setmanes continues al llarg del desenvolupament del casal. 

"Novetats: Els mercadets de Tarragona recuperen unes esperades parades" "Molt més que música: El Festival sota la Palmera de TGN ja té cartell"