El Pont del Diable de Tarragona ja té parada d'autobús

Jordi Fortuny (EMT): «Donem resposta a una reivindicació ciutadana que ve d'anys»
El Pont del Diable de Tarragona ja té la seva parada d'autobús | EMT

El Pont del Diable de Tarragona ja té parada d'autobús. L'Empresa Municipal de Transports de la ciutat (EMT) ha instal·lat, després d'anys de reclamacions, una nova parada a l'entrada del caminet d'accés a l'aqüeducte, a pocs metres de la carretera N-240, en un vial exclusiu per a autocars que s'ha obert a la illeta que existia en aquest encreuament. La parada, ja pavimentada i amb marquesina, connecta amb l'aparcament de cotxes del Pont del Diable i ha tingut un cost total de 25.000 euros.

El president de l'EMT i un dels homes forts del govern municipal, Jordi Fortuny, ha celebrat la notícia i ha valorat que «amb la posada en funcionament de la nova parada, donem resposta a una reivindicació ciutadana que ve d'anys» en un dels espais més allunyats i valuosos del patrimoni de la ciutat. «Donem resposta a una reivindicació ciutadana que ve d'anys. Hem millorat la seguretat i accessibilitat de la parada i l'hem dotat dels elements i mobiliari urbà necessari per tal de garantir la mobilitat de vehicles i persones a la zona», ha subratllat l'edil. El nou servei vol suposar un abans i un després en la integració de l'aqüeducte romà, un dels grans espais patrimonials oberts de la capital.

"«Més noves dramatúrgies que mai»: El FITT 2020 s'adapta a les mesures de prevenció" "Mala notícia: Ana Polo no actuarà al Festival Sota La Palmera"