La forta tempesta ha escombrat gran part de les comarques de Tarragona

Tarragona activa el pla d'actuació municipal en fase d'alerta per risc d'inundacions

L'Ajuntament recorda que es preveuen pluges intenses amb vent i calamarsa

La conselleria de Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona ha activat el pla d'actuació municipal en fase d'alerta pel risc d'inundacions en previsió de l'arribada de pluges intenses acompanyades de vent i calamarsa. El consistori recomana a la població seguir els consells de prevenció com ara no baixar a soterranis o al garatge si s'està a casa, ni deixar a l'exterior objectes que l'aigua o el vent puguin arrossegar. En una nota, l'Ajuntament també demana allunyar-se i no travessar, ni a peu ni en cotxe, rieres, torrents, passos soterranis o zones que es puguin inundar.    

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Més de 100 l/m² a diversos punts de l'Ebre

La pluja de la passada nit ja va deixar una acumulació de més de 100 litres per metre quadrat en diversos punts de les Terres de l’Ebre. Els registres més destacats, precisament, van ser els 156,2 l/m² al massís del Port, els 105 l/m² a Rasquera (Ribera d'Ebre) o els 104 l/m² a l'Observatori de l'Ebre, a Roquetes (Baix Ebre). Ara mateix, Protecció Civil manté l’alerta del pla INUNCAT i afegeix l’avís, durant la pròxima matinada, per a les comarques del terç nord-occidental de Catalunya, excepte la Vall d’Aran.


Comentaris