La ciutat de Tarragona, reconeguda com una destinació de «turisme familiar»

Amb aquest reconeixement, Tarragona es col·loca en el llistat de deu destins de l'Estat que han rebut la distinció de la Federació de Famílies Nombroses
D'esquerra a dreta, la consellera tarragonina de Turisme, Inma Rodríguez; Emilia Tarifa, representant de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya; i el primer tinent d'Alcalde, José Luís Martín | Cedida

 

El Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona ha rebut aquest dimarts, 12 de febrer, un important reconeixement. La Federació Espanyola de Famílies Nombroses ha distingit amb el Segell de Turisme Familiar la ciutat de Tarragona per «la seva aposta pel turisme familiar, tant en programes especialment dissenyats per a les visites turístiques de les famílies, com en espais i equipaments».

L'entrega d'aquest reconeixement s'ha dut a terme per part de la representant de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, Emilia Tarifa, en representació de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses. Per part de l'equip de govern municipal tarragoní, han rebut el segell el conseller de Presidència, i primer tinent d'Alcalde, José Luís Martín, i la consellera competent en polítiques turístiques, Inma Rodríguez.

«Incorporem programacions especialment pensades per a les famílies»

Tarifa ha destacat que «Tarragona compta amb una estratègia turística i una oferta d’activitats d’oci i cultura, equipaments, allotjaments, restaurants i sistemes de tarifes clarament enfocades al turisme familiar, la qual cosa ha fet que, després de l’anàlisi documental realitzada, s’hagi arribat a la conclusió que compleix amb escreix els requisits de l’estàndard de Destinacions del Sistema de Certificació del Segell Turisme Familiar». 

Sobre l'oferta d'activitats també ha fet èmfasi la regidora popular Inma Rodríguez qui ha remarcat que «orientem l'oferta turística de la ciutat a les famílies i ho fem incorporant programacions especialment pensades per a elles, com ara el festival Minipop, Amfiteatrvm o l'aplicació de realitat augmentada Imageen».

Pel que fa a José Luís Martín, el número dos de l'equip de govern municipal ha destacat «el valor del segell tant per l'impuls que suposa en l'estratègia i la tasca del Patronat com per a les accions que s'han dut a terme per fer de Tarragona una ciutat més còmoda i atractiva per a les famílies, com la inversió municipal de 700.000 euros per millorar els 21 parcs de la ciutat».

Desena destinació estatal avalada amb «Turisme Familiar»

Tarragona és el desè destí avalat amb el segell de «Turisme Familiar», una llista formada per les Palmes de Gran Canària; Peníscola; Mojácar; Eivissa; Toledo; Segòvia; Alcossebre; Vall d'Aran i comarca de la Foia d'Osca. Tarragona, doncs, es converteix en la quarta ciutat patrimoni de la Humanitat, juntament amb Toledo, Segòvia i Eivissa, en rebre la distinció de «Turisme Familiar».

"S'uneixen els hotels, restaurants i bars de Tarragona" "La mesura que anuncien els bisbes catalans després dels escàndols per abusos"