Tarragona reobre la majoria de les piscines municipals amb cita pr猫via a partir de dilluns

S鈥檃jorna l鈥檕bertura de les piscines de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador | Tamb茅 reobren pistes de p脿del i tenis i l'estadi d'atletisme
La majoria de piscines reobriran dilluns vinent | aj. tarragona

Tarragona reobrir脿, a partir de dilluns vinent, 15 de juny, les piscines la majoria de complexos esportius municipals, les pistes de p脿del i tenis i l'estadi d'atletisme Natalia Rodr铆guez de Campclar. Aquest dimecres ja van reobrir els gimnasos de tots els complexos esportius.

Les piscines municipals que reobriran dilluns s贸n les de Campclar, Bonavista, Serrallo i Part Baixa i Riuclar-Torreforta-Icomar, gaireb茅 totes excepte la de Sant Pere i Sant Pau, on s'ha ajornat la reobertura per dur a terme obres de millora. El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ha informat que aquestes obres estaven previstes inicialment per al setembre, durant l'aturada t猫cnica de manteniment, per貌 finalment s'han avan莽at al juny. Pel que fa a la piscina de Sant Salvador, est脿 prevista que reobri el pr貌xim dimecres, 17 de juny, i la de Sant Pere i Sant Pau, per la setmana del 22 de juny.

Aquesta setmana ja van reobrir les instal路lacions esportives municipals, amb activitat als gimnasos i sempre amb cita pr猫via i respectant les mesures de prevenci贸 de la Covid-19. Els abonats que vulguin accedir a les piscines, els gimnasos, les activitats dirigides i la resta d'instal路lacions, aix铆 com per fer gestions administratives, han de sol路licitar cita a trav茅s de l'app Connecta o per la p脿gina web habilitada pel Patronat d'Esports.

"Atenci贸: Ja se sap si es podr脿 passar la nit de Sant Joan a les platges de Tarragona" "Agenda: 脪pera a la fresca, la primera activitat cultural post Covid-19 al Morell"