NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Dilluns reobren les OMAC de la Rambla, Plaça de la Font i Ponent de Tarragona

Tarragona reobre les oficines d'atenció ciutadana i recupera la zona blava a partir de dilluns

Caldrà cita prèvia per fer tràmits a les oficines

L'entrada a la fase 1 del Camp de Tarragona ha anat provocant que molt lentament la normalitat torni als carrers dels municipis tarragonins. A partir de dilluns vinent, 18 de maig, l'Ajuntament de Tarragona fa un pas més i reobre amb cita prèvia les Oficines Municipals d'Atenció Ciutadana (OMACs) de la Rambla, la plaça de la Font i Ponent. A més, les zones d'aparcament regulades tornaran a ser de pagament. 

La mesura d'implementar la cita prèvia a les OMACs s'ha pres per tal d'evitar aglomeracions, així com garantir una bona atenció als ciutadans. «La tornada a la normalitat en l’atenció al públic la farem amb totes les garanties de seguretat i higièniques perquè volem minimitzar el risc de nous contagis», explica el conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny.

Per això, per accedir a les oficines caldrà dur guants i mascareta, respectar una distància de seguretat de 2 metres, atendre les indicacions del personal municipal. A més, a les oficines s'hi han instal·lat mampares de separació, s'han delimitat els espais i es realitzarà neteja i desinfecció diàries. Només hi podrà accedir la persona que hagi de fer el tràmit, mentre que els acompanyants hauran d'esperar a fora. De la mateixa manera, l'Ajuntament posarà a disposició dels ciutadans gel hidroalcohòlic, guants i mascaretes a les oficines d'atenció municipal.

Les OMACs de la Rambla Nova, la Plaça de la Font i Ponent estaran obertes de 9 a 14 hores, i cal demanar cita prèvia a través del web citaprevia.tarragona.cat, del telèfon 977 296 258 o del correu electrònic omac@tarragona.cat.

Es recomana pagar el parquímetre a través d'apps per evitar el contacte

Pel que fa a la tornada del pagament de les zones blava, verda i taronja, el conseller d'Economia, Hisenda i vicepresident d'Aparcaments Municipals, Jordi Fortuny, ha explicat que «els parquímetres seran desinfectats periòdicament. Cal anar retornant a una certa normalitat, però sempre respectant les mesures de prevenció necessàries per frenar els contagis». En aquest sentit, l'AMT recomana als usuaris que utilitzin les apps per fer els pagaments, com ara Whoosh, Telpark i EasyPark, mentre que en breu entrarà en vigor una nova app, Aparcar.

Com a novetat, i per evitar al màxim la possibilitat de contagis, també a partir del 18 de maig la renovació de les acreditacions de resident de la zona verda podrà fer-se de manera telemàtica a través del web www.aparcamentstgn.cat. En cas de dubte sobre l’acreditació telemàtica, l’AMT posa a disposició de l’usuari el correu electrònic aparcaments@aparcamentstgn.com i el telèfon 977 239 151. 

En cas d’optar per fer la renovació a les oficines caldrà demanar cita prèvia a través de correu electrònic aparcaments@aparcamentstgn.com o trucant al telèfon 600 451 836 en horari de 8.15 a 14.30 hores. Per tal d’accedir a les oficines de l’AMT serà obligatori l’ús de mascareta.


Comentaris

envia el comentari