Tarragona tanca totes les instal·lacions esportives municipals pel coronavirus

La mesura entra en vigor a partir de les 13 hores d'aquest dijous i té una vigència de 15 dies
Imatge de la piscina coberta del Complex Esportiu de Campclar. | TarragonaDigital

 

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) ha anunciat aquest dijous el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals de la ciutat a partir de les 13 d'hores d'avui. Així, restaran tancats camps de futbol, poliesportius, gimnasos i piscines. Aquesta decisió, que tindrà una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l'evolució de la situació, s'emmarca en el paquet de mesures preventives que ha adoptat l'Ajuntament de Tarragona per tal de controlar la propagació del coronavirus.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

A través d'un comunicat, el PMET ha explicat que «informarà els usuaris de la data de reobertura i de qualsevol decisió vinculada, a través de la seva web i de les xarxes socials». Així mateix, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona també demana «comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d'aquestes mesures preventives, que es prenen en benefici de la salut pública».

 

Prohibits els actes amb un aforament superior a les 1.000 persones

El tancament de les instal·lacions esportives municipals se suma a les mesures que l’Ajuntament de Tarragona ja va acordar en la jornada d'ahir per tal d'implantar actuacions preventives recollides en el decret signat per l’alcalde i que podran ser ampliades en funció de l’evolució que tingui la pandèmia provocada pel COVID-19.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Cal recordar que, entre aquestes mesures, es va decretar la prohibició de celebrar actes, públics i privats, amb un aforament superior a les 1.000 persones, així com la suspensió temporal dels mercadets de Tarragona, Bonavista i Torreforta, així com el tancament de les llars de jubilats o la suspensió de les activitats extraescolars, organitzades pel consistori.