ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

Tarragona vol apostar pel turisme gastronòmic i l'enoturisme aquest 2019

La cinquena edició del Mediterranean Tourism Meeting tindrà lloc el pròxim 3 d'abril al Teatret del Serrallo

 

La consellera Inma Rodríguez i el president de l'Open Energy Institute han presentat les claus de la jornada | Cedida

 

Tarragona acollirà el pròxim 3 d'abril una nova edició, i ja en van cinc, de la trobada d'experts Mediterranean Tourism Meeting, una iniciativa que reuneix a la ciutat diversos agents de prestigi dins el món turístic anualment des del 2015. Aquests experts abordaran el present i el futur del sector turístic, de la mà de diverses noves propostes i noves estratègies per diversificar l'oferta turística del territori cap a un model de major qualitat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona i l'Open Energy Institute en són els organitzadors de la jornada, que tindrà lloc al Teatret del Serrallo. La consellera de Turisme de Tarragona, Inma Rodríguez i el president de l'institut, Robert Moragues, han avançat aquest dimecres, 27 de març, que el turisme gastronòmic i l'enoturisme són les dues grans apostes en què la ciutat vol obrir-se i fer aquesta passa endavant.

 

Una conferència del Basque Culinary Center, la gran novetat d'aquest 2019

 

«Tarragona és un lloc privilegiat, i tots plegats estem fent esforços per reforçar l'oferta turística per guanyar en qualitat», ha precisat Moragas durant la presentació de la jornada. Ha recordat que l'interès per fer una crida al turisme des de la gastronomia i el vi és «posar en valor aquestes noves línies per aconseguir un turisme de més qualitat», i ha reivindicat l'èxit de les quatre primeres edicions de la Mediterranean Tourism Meeting. La jornada s'adreça a empresaris, directius o professionals del sector que estiguin interessats a assistir, i les inscripcions es poden tramitar de forma gratuïta a través d'Internet.

 

La jornada inclou ponències sobre turisme sostenible i de qualitat, gastronomia i enoturisme i noves tendències del sector, a càrrec de diversos professionals sobre la matèria. La consellera Inma Rodríguez ha volgut destacar, com a gran novetat de l'edició d'enguany, la participació, per primera vegada, del Basque Culinary Center de la mà d'una conferència de la seva directora de màsters. La institució basca, pionera gastronòmica a escala mundial, aportarà les claus per fer de Tarragona un pol d'atracció turística des de la gastronomia mediterrània. El programa sencer de la jornada es pot consultar a través d'aquest enllaç.

 

També et pot interessar