Tarragona comença les tasques per millorar el Mercat de Torreforta

L'acció forma part d'un pla que impulsa Espimsa
Dos operaris netegen una vidriera plena de cartells a les instal·lacions del Mercat de Torreforta. | Cedida

 

Tarragona ha començat, aquest divendres dia 21 de desembre, les tasques per millorar el Mercat de Torreforta, tal com es va comprometre Espimsa fa unes setmanes, en la celebració del seu darrer consell d'administració. Aquesta actuació forma part del pla d'acció per revitalitzar i dinamitzar el Mercat de Torreforta, que es ve endegar justament en la darrera reunió de l'empresa municipal que s'encarrega de la gestió dels mercats de la ciutat.

Un pla per aconseguir revitalitzar el Mercat de Torreforta

Així doncs, aquest nou pla d'acció que busca donar un nou impuls al mercat de barri de què disposa Torreforta ha de regir les properes actuacions que, en aquest sentit, es durant a terme en aquest equipament de la ciutat. Un altre punt destacable del Pla d’acció per revitalitzar el Mercat de Torreforta que s'ha decidit escurçar el temps de cessió de les parades que s'hi troben.

A partir d’ara, per decisió del mateix consell d'administració d'Espimsa, les cessions d'ús de les parades actualment tancades seran per períodes d’entre cinc i deu anys, enlloc dels cinquanta anys que duraven les concessions que es feien fins ara. Amb aquesta mesura, es vol guanyar en competitivitat i en capacitat de renovació de les parades del mercat de barri de la zona de Torreforta, que dona servei a les 12.000 persones que, segons es calcula, viuen en aquest barri del sud de la ciutat, aproximadament.

Més accions al Mercat de barri de Torreforta

A més, la de netejar la instal·lació no és l'única acció que Espimsa ha previst per desenvolupar al Mercat de Torreforta en les properes setmanes. Segons el Pla d’acció per revitalitzar el Mercat de Torreforta, està previst que Tarragona Impulsa, l'ens de dinamització emprenadora i econòmica de la ciutat, posi en marxa un pla perquè nous emprenedors tinguin la possibilitat d’iniciar el seu negoci al Mercat

Altres millores previstes són l’arranjament dels lavabos, pintar un mural a les parets exteriors del Mercat per part de l’Escola d’Arts i Oficis de Tarragona i l’arranjament de la plaça. L'objectiu final de tota aquesta sèrie d'actuacions és dignificar al màxim el mercat del barri i el seu entorn.

"ÚLTIMA HORA: Gran columna de fum per l'incendi d'una grua a Tarragona" "'Pep Escoda. Retrats' arriba al Tinglado 2 del Moll de Costa de Tarragona"