Agrupació la Sra. Tomasa

El Teatre Auditori del Morell torna a apujar el teló amb la represa de l'activitat cultural

Totes les actuacions seguiran una sèrie de mesures higièniques i de seguretat estrictes per tal de respectar les recomanacions sanitàries

Després d'unes setmanes de restriccions estrictes per tal de combatre l'alt nombre de contagis de Covid-19, les mesures de l'obertura progressiva d'activitats culturals van permetent a poc a poc que el Teatre Auditori del Morell, entre molts d'altres, recuperi la seva activitat habitual. Per aquest motiu, el Morell ha pogut reprogramar les actuacions que van ser aturades i cancel·lades setmanes enrere.

🎭Amb la represa de l'activitat cultural, tornem a obrir al teatre! . 📌t'expliquem que farem! . 📆Dissabte 28 de novembre...

Publicado por Centre Cultural del Morell en Miércoles, 25 de noviembre de 2020

El pròxim dilluns 7 de desembre a les 20.00 hores, el Teatre Auditori del Morell torna a apujar el teló per acollir l'obra de la companyia Tornavís anomenada 'Les qui venen amb mi'. Una obra que fa un reclam de les veus silenciades, dels conflictes oblidats, de tot allò que som, ens pertoca i refusem amb insistència. Una crida a la responsabilitat en defensa de la llibertat i la dignitat.

Actuació de 'Les qui venen amb mi'
'Les qui venen en mi és' una recerca dels orígens a través de la història de tres generacions | Cedida

La setmana següent, el divendres 11 de desembre a les 20.00 hores, el Teatre Auditori del Morell presenta l'actuació reprogramada de La Sra. Tomasa. A causa de les circumstàncies actuals, el Morell serà pràcticament el primer escenari on el grup La Sra. Tomasa presentarà el seu nou disc, 'Alegre pero peligroso', una actuació en un format que els seus seguidors no oblidaran.

I el mateix cap de setmana, el dissabte 12 de desembre a les 18.00 hores, arriba al Morell l'humor absurd amb 'Nothing de Nothing', una sèrie on no cal dir 'res' per dir-ho tot i si ja està tot dit... no cal dir 'res, res de res'! Pere Hosta i Toti Toronell amb el seu humor surrealista ens faran gaudir d'una tarda de dissabte plena de rialles.

Pere Hosta i Toti Toronell caracteritzats
Arriba al Morell l'humor absurd amb 'Nothing de Nothing' | Cedida

Totes les actuacions seguiran una sèrie de mesures higièniques i de seguretat estrictes per tal de respectar les recomanacions sanitàries.

— Segueix en tot moment les indicacions dels acomodadors de l'espai.

— Serà obligatori portar mascareta.

— Caldrà mantenir distància de seguretat en tot moment.

— Es realitzarà un control de temperatura abans d’accedir a l’espai.

— Caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’espai.

— No es podrà tocar cap dels elements comuns o exposats en cap moment.

— L'aforament del teatre es veurà reduït al 50% de la capacitat.

— Entrada esglaonada: ½ hora abans la primera entrada i cada 10 minuts les següents. 

— Entrada única per la porta principal del teatre.

— Un cop entrin a la sala membres del teatre els acomodaran respectant totes les mesures de seguretat 

— Sortida esglaonada

Aconsegueix ja les teves entrades de forma anticipada mitjançant el web — elmorell.koobin.cat — o apropa’t al Centre Cultural de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores.

Si prefereixes comprar les entrades a taquilla, ho podràs fer 1 hora abans de l’inici de l’espectacle. No t’ho perdis!


 


Comentaris