El Teatre Tarragona reobrirà a l'octubre i la ciutat «recuperarà la capitalitat cultural»

Propostes teatrals exclusives com 'Jerusalem', 'Vaselina' o 'Lehman Trilogy' es podran veure a la Rambla Nova fins al maig | Màgia, òpera i música també hi tindran cabuda
L'alcalde Pau Ricomà i el cap de gestió cultural, Carles Figuerola, durant la presentació de la nova temporada del Teatre Tarragona. | TarragonaDigital

El Teatre Tarragona reobrirà el pròxim mes d'octubre amb una nova temporada sota la màniga, que s'allargarà fins al mes de maig. D'aquesta manera, la ciutat «recuperarà la capitalitat cultural», ha expressat l'alcalde i responsable de l'àrea de Cultura, Pau Ricomà. Noms com 'Jerusalem', la producció tarragonina 'Vaselina' i grans espectacles com 'Lehman Trilogy' es podran veure a la Rambla Nova. A més, també es recuperaran actuacions que es van suspendre per la caiguda del fals sostre del teatre el passat mes de febrer. «Reobrirà en perfectes condicions», ha manifestat Ricomà sobre el reformat Teatre Tarragona.

El Teatre Tarragona presenta una temporada «transversal» amb vocació de «servei públic» 

El Teatre Tarragona tornarà a obrir les seves portes el pròxim 18 d'octubre. L'espai, tancat des del mes de febrer per la caiguda del fals sostre sobre la platea, estarà completament reformat per la inauguració de la nova temporada, que s'allargarà fins al mes de maig. «És un goig poder celebrar la reobertura», ha manifestat Pau Ricomà. 

La temporada comptarà amb un total de 26 espectacles, entre els quals també s'hi trobarà la màgia, l'òpera i la música. «Tenim sobre la taula una programació transversal, feta per a cridar l'atenció de tots els públics», ha dit el cap de gestió cultural del consistori, Carles Figuerola. En el mateix sentit s'ha expressat Ricomà, qui ha considerat que el teatre ha de ser un «servei públic». L'Ajuntament manté la política de contenció de preus, els descomptes i les ofertes de l'any passat, així com l'opció Last Minute Teatre per comprar entrades per 10 euros 30 minuts abans de l'actuació. 

Bastida instal·lada al Teatre Tarragona durant les obres del fals sostre. | Toni Cabanillas

 

Tarragona, capital cultural de la demarcació

«Hem recuperat la capitalitat cultural de la demarcació». Així de clar s'ha mostrat Ricomà durant la presentació de la nova temporada. Noms com els de Pere Arquillué, Emma Vilarasau, Joan Pera, Mercè Sampietro, Joel Joan, Josep Maria Pou o Ramon Fontseré trepitjaran les fustes del Teatre Tarragona, amb les obres més esperades del moment i grans clàssics. 

Entre les propostes destaquen 'Jerusalem', de Julio Manrique i que servirà per estrenar la temporada el 18 d'octubre; 'Vaselina', una coproducció amb la tarragonina marca de la Sala Trono; l'exitós musical 'Lehman Trilogy', que relata l'ascens i caiguda d'aquesta famosa família; i, per últim, 'La Tendresa', que arriba de la mà de Dagoll Dagom i T de Teatre. 

També hi haurà òpera amb les representacions de 'La Cenerentola' de Rossini i 'Macbeth' de Verdi. D'altra banda, es recuperaran els espectacles que l'any passat es van suspendre pel tancament de l'espai. Així doncs, 'Rhumans', 'Escape Room', 'Maremar' i 'Troia' també es podran gaudir durant els pròxims mesos. Les entrades es podran comprar a partir del 3 d'octubre i ja és possible consultar tota la programació estable al portal web de l'Ajuntament

"🔥 AQUESTA NIT: Incendi en un pis del centre de Tarragona" "❗URGENT: Ballesteros abandona temporalment la política per una mala notícia sobre salut"