El Teatret del Serrallo es prepara per donar la benvinguda a un nou cicle sensorial, el 'Voramar'

El 'Voramar' acollirà tres concerts durant el mes de juny
Miquel Abras actuarà al Teatret del Serrallo aquest divendres | Marta Pich
 

La terrassa del Teatret del Serrallo de Tarragona es convertirà en l'escenari principal de tres nous concerts. 'Voramar' és el nom del cicle musical, el qual vetlla per oferir un viatge sensorial a tots els assistents fins a viure experiències d'allò més íntimes. El format d'aquesta proposta pretén apropar-se a l'estil «live the roof», en el que es poden gaudir concerts en localitzacions d'allò més innovadores, com és una terrassa, i per a un nombre reduït de persones.

'Voramar' oferirà música acompanyada d'una degustació de vins d'una D.O. del territori, la combinació dels quals pretén oferir a tots els assistents una vetllada acollidora i única. La proposta, en certa mesura, es pot considerar el tret de sortida a les nits d'estiu de Tarragona, les quals arriben carregades de propostes molt diverses. Aquest divendres, 7 de juny, en Miquel Abras oferirà el primer concert del cicle.

La cita serà a les 21.00 hores del vespre, i podreu gaudir de la seva característica veu, la qual compta amb una llarga trajectòria musical i professional. El cantant gaudeix de cinc premis Enderroc, el premi al Disc Català de l'Any de Ràdio 4 i d'actuacions a diverses programacions de prestigi.

La terrassa del Teatret del Serrallo serà l'escenari del cicle 'Voramar' | Facebook Teatret del Serrallo

 

El cicle 'Voramar' comptarà amb dos concerts més

El pròxim divendres 14 de juny arribarà el segon dels concerts del cicle. En aquest cas, serà Damià Olivella l'encarregat d'oferir una vetllada irrepetible a tots els assistents. La seva música de blues i soul retrà homenatge a artistes com Stevie Wonder, San Cooke, Otis Redding i Prince, entre d'altres. Tot i això, tampoc faltaran les seves pròpies cançons, les quals mai deixen de sorprendre.

L'últim concert del cicle arriba el dia 21 de juny de la mà de Laia Masdeu, violinista i cantant, i de Georgy Olshanetsky, guitarrista clàssic. La tarragonina compta amb experiència musical amb diversos grups de jazz, pop i rock. En l'actualitat es dedica a la docència, combinant-la amb la seva passió: la música en directe. Per aquest motiu, la podem veure amb grups com Laia Masdeu Quartet, L'Affaire Quartet, Laia Masdeu&Georgy Olshanetsky i Swing Airlines.

El caràcter íntim del cicle 'Voramar' fa que el seu aforament sigui limitat, pel que us convidem a adquirir les vostres invitacions a través de la web participo.cat l'abans possible.

"🔥AQUESTA NIT: Crema totalment un camió de pebrots a l'AP-7 tarragonina" "El gran problema de Pau Ricomà per ser el pròxim alcalde de Tarragona"