Teatre d'ombres, titelles i contes: el Serrallo s'acostarà als més petits entre 18 i 20 d'octubre

Les entrades tenen un preu de 2 euros i la recaptació íntegra es destinarà a finalitats solidàries
La terrassa del Teatret del Serrallo serà l'escenari del cicle 'Voramar' | Facebook Teatret del Serrallo

 

El Teatret del Serrallo tornarà a apostar amb força pel públic infantil a mitjans d'aquest mes d'octubre. El cap de setmana del 18 al 20, presentarà la segona edició de la iniciativa 'Teatret de conte', amb tres dies d'activitat enfocada a la canalla amb propostes variades a preus populars en un dels escenaris més especials de la línia marítima de Tarragona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Tots els espectacles són recomanats per a espectadors majors de tres anys, i les entrades per assistir-hi es poden adquirir a través del portal web taquilla.coop per un preu simbòlic de dos euros que es destinarà de forma directa a finalitats solidàries. La primera edició del 'Teatret del conte', dedicada a Roald Dahl, ja va ser un èxit d'assistència al barri mariner.

El teatre d'ombres de la 'veu del Mic' obrirà el cicle 'Teatret de conte' el pròxim 18 d'octubre

Divendres 18 d'octubre, a les sis de la tarda, el cicle s'estrenarà amb el teatre d'ombres de Mercè Framis, una obra molt vistosa a càrrec d'una professional de gran trajectòria, coneguda especialment per posat veu al cèlebre Mic de TV3.

Dissabte 19 d'octubre, també a les sis de la tarda, serà el torn de l'obra 'Adéu, Peter Pan', una mostra de teatre de titelles adaptada al clàssic ben conegut per tothom. Una representació, a més, premiada en diferents escenaris del teatre de titelles.

I diumenge 20 d'octubre, a les dotze del migdia, la mostra arribarà al final amb la representació del conte 'Tinc un paper', sobre la importància de tots els papers en una representació teatral.

"⛈La riuada del Francolí de fa 25 anys, a debat en una taula rodona al Port de Tarragona" "💰 L'aprovació de les ordenances fiscals, primera prova de foc del govern Ricomà"