Nadal al Teatret del Serrallo 2020

El Teatret del Serrallo presenta la final del PortAutors/es 2020 en línia

El desenllaç del concurs musical tindrà lloc diumenge, 3 de gener, a les xarxes socials

La final de la mostra PortAutors/es 2020 del Teatret del Serrallo tindrà lloc el pròxim diumenge 3 de gener, a les 20.00 hores i en format online, arran de l’evolució de la pandèmia del coronavirus i atenent «a la crida de les autoritats competents a minimitzar el risc d’un públic presencial», han explicat des del Port de Tarragona en un comunicat.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L’esdeveniment comptarà amb les sis candidatures finalistesIvory Tusk, Patricia Atzur, La Chica del Mono, Lia Sampai, Brott i Mia Fuentes— i el tribunal, que ha valorat «l’alta qualitat i professionalitat» d’aquesta convocatòria, atorgarà tres premis diferents.

Aquestes festes, el Port de Tarragona ofereix també d’altres activitats en línia i presencials, com ara representacions d’històries de Nadal, la instal·lació fotogràfica ‘Autoretrat d’un vaixell anomenat arxiu’ i les exposicions ‘Un color porta a l’altre’ i ‘Magatzem Reial. Refugi 1’, entre d’altres.

L'agenda cultural del Port de Tarragona

- Final del PortAutors/es 2020 del Teatret del Serrallo, a les xarxes socials del Teatret i PortAutors. 3 de gener a les 20.00 hores.

- Les històries de Nadal al Teatret en línia des de les xarxes socials de l’espai. Rondallaires, pallassos, dansa. Cada dia una història diferent. 31 de desembre, 1, 2 i 3 de gener a les 19.30 hores.

- Nadal al Port. Recull d’imatges històriques. Audiovisual creat a partir dels fons d’imatges del Museu del Port i de l’Arxiu: les cavalcades de Reis, les curses i els banys de Sant Silvestre, els parcs infantils, etc. Ho podeu veure en aquest enllaç.

- ‘Autoretrat d’un vaixell anomenat Arxiu’, de Ricard Martínez. Una instal·lació fotogràfica a la façana de l’Arxiu del Port (plaça dels Carros, cantonada amb el carrer d’Anselm Clavé) amb un panell explicatiu a peu de carrer. Un retrat de l’edifici a través del temps, que es pot veure fins a l'estiu del 2021.

- El Museu del Port al Tinglado 2. Entrada gratuïta. De dimarts a dissabtes, de 10.00 a 14 hores i de 16.00 a 19.00 hores. Diumenges i festius d’11.00 a 14.00 hores. Dilluns tancat. L’1 de gener, tancat.

- Fem memòria. El Museu del Port busca la vostra col·laboració, des de les xarxes socials, per completar l’arxiu de fotografies històriques del seu fons @museuporttarragona.

- Us proposem llegir… ‘Els Fontanals-Vidal. Una família influent al barri del Port de Tarragona (1825-1960)', presentada en ‘streaming’ al canal de YouTube del Port de Tarragona.

Exposicions

- ‘Un color porta a l’altre’, de Marta Balañá. Tinglado 1. Entrada lliure. De dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. Diumenge d’11.00 a 14.00 hores. 31 de desembre, horari de matí. 1 de gener, tancat.

- Magatzem Reial. Refugi 1. Del 2 al 5 de gener de 2021. Organitza: Ajuntament de Tarragona. Entrades exhaurides.