GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Teatret del Serrallo proposa omplir les cases de contes a través d'una activitat familiar a les xarxes

Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de fer sentir a les famílies més a prop i unides aprofitant aquesta finestra digital
El conte és el protagonista d'aquests dies, on la imaginació i les ganes de viure històries diferents són cabdals | Cedida

 

La xarxa s'ha omplert d'iniciatives enginyoses aquests dies, per tal de donar idees d'entreteniment i ajudar a fer més suportable el confinament. Pel que fa a les famílies amb nens i nenes a casa, el conte és el protagonista d'aquests dies, on la imaginació i les ganes de viure històries diferents són cabdals. Així doncs, el Teatret del Serrallo ha organitzat una activitat online de contes per intentar dinamitzar aquests moments acompanyant al seu públic més familiar.

 

L'objectiu del Teatret del Serrallo és animar els infants i els seus pares i mares perquè aquests dies el conte sigui el protagonista de les cases amb canalla, en un moment on la imaginació i les ganes de viure històries diferents són més necessàries. El conte, ara més que mai, és una eina imprescindible per a tota la família, ja que canalitza emocions, sensacions i ajuda a comunicar i expressar.

 

A través d'aquesta activitat es crearan les sinergies entre les nenes i els nens, al mateix temps que es motiven a llegir i a gaudir de la lectura. Una manera d'omplir les cases de contes, fent sentir als més petits més a prop mentre segueixen aprenent els uns dels altres en aquesta situació tan diferent.

 

Com participar en el contacontes 'A cau d'orella' 

Per participar s'ha de triar un conte dirigit a un públic familiar que tingueu a casa o bé un creat per vosaltres, us heu de gravar en horitzontal i el vídeo ha de tenir una duració màxima de 5 minuts; en la gravació es pot sortir sol o acompanyat, en un racó especial de casa i amb molta dosi d'imaginació.

 

La idea és que els contes siguin enviats al correu electrònic del Teatret del Serrallo: elteatretdelserrallo@gmail.com i ells, a mesura que els vagin rebent, els comparteixin a través del perfil de les seves xarxes social Instagram, Facebook i Twitter, també els podreu localitzar amb el hashtag #acaudorella .